Gott nytt år! Nyårsreflektion och nyårsoutfit

Gott nytt år alla fina! Tvåtusenarton är här men ja såklart är allt som vanligt. Inget förändras för att ett nytt år börjar förutom att vi nu istället skriver 2018 istället för 2017. På många sätt har tvåtusensjutton varit ett fantastiskt år! Men det är också året jag haft mest ångest sen jag avslutade min terapi tvåtusensexton. På många sätt är jag en betydligt mycket mer självsäker person idag än vad jag var när jag var yngre. Men mitt problem ligger väl fortfarande i att jag måste bli bättre att inse mitt eget värde, vad jag förtjänar och att jag har vänner och människor som faktiskt uppskattar mig. För börjar jag ifrågasätta det, eller ja börjar, det gör jag redan, bidrar det bara till ännu mer ångest och gör det lätt för andra att utnyttja och spela på mina känslor. Samtidigt har jag jobbat hårt på de senaste åren att inte upprätthålla någon slags mur kring mig konstant utan att våga visa och prata om vad jag faktiskt känner. Så det blir något jag får fortsätta jobba på tvåtusenarton och jag vill också bli bättre på att ta initiativ till att lära känna nya människor på det viset jag gjorde förra hösten. tvåtusenarton ska jag göra mitt bästa för att inte låta ångesten ta över mig som jag har gjort det senaste halvåret och göra vad som jag vet jag mår bra av, och våga säga ifrån när jag tycker att någon gör eller beter sig fel istället för att gå runt och älta det.
Men hörrni nu släpper vi ångestsnacket och istället ska jag visa hur fab jag var igår!
Var iklädd min nya fina gröna plisserade byxdress från monki, hade extra satsig ögonmake och glammiga örhängen, även dem från monki.
Körde lite dansmoves samtidigt som jag drack champagne, julklappen från jobbet fick poppas nyårskvällen i ära.
Var glad och peppad innan vi lämnade min lägenhet för festen och kvällen blev till största del ändå rätt så kul och lyckad.
Kommer visa er de bilder jag knäppte under nyår senare i veckan!
Emelie's liv, Kläder/Mode, Psykisk ohälsa, Tankar/Åsikter | |
Upp