Ett par snabba frågor

Hur gammal är du?
Tjugo år ung.
 
 
När vaknade du idag?
Halv sex ringde larmet... Härligt att börja jobba sju en helg.
 
 
Vad åt du till frukost?
En valnötsfralla med ost och havre cappuccino.
En annan jobbfrukost när jag precis börjat. Hade slumpmässigt nog samma byxor idag som skymtas på bilden.
 
 
Nämn tre saker man kanske inte vet om dig?
Hmm... Känns som jag nämnt det mesta tidigare? Så sorry if you've heard it before!
 
- Jag har en tumör, en godartad alltså så sätt inte nått i halsen nu! Neurofibromatos kallas det, svårt ord som jag alltid måste googla för att kunna svara. Påverkar mig väldigt lite i vardagen och livet.
 
- Medan de flesta barn får hjärnskakning av att typ ramla av cykeln eller göra sig illa i skidbacken har jag fått hjärnskakning vid två annorlunda tillfällen. Första gången var jag typ tre/fyra år och ramlade jag från bananrutchkanan i fruktparken. Andra gången var jag tolv, tretton nånting och fick en båtmast i huvudet. Tror nog det andra nämnda var det som gjorde mest ont, på köpet spillde jag också varm choklad över mig själv och bet mig i tungan. Det var en bra dag det.
 
- Det här är egentligen inget om mig, men tycker det är lite roligt (okej mest hemskt egentligen.) När min kusin var yngre hade hon ökenråttor som husdjur. En dag på landet gick en av dem tragiskt bort. Vad hon inte fick reda på förs långt senare är att min morbror råkade "steka" den i solen.... Han lämnade alltså buren mitt ute i solen på en stekhet sommardag, så när vi kom hem från stranden hade stackaren dött av värmen....
 
 
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Tänker inte ens svara på en sådan ångestpåbringande fråga.
 
 
Vad har du gjort idag?
Jag har jobbat hela dagen, kom precis hem och ska snart äta hemlagade dumplings till middag, gött!
 
 
Vilken film såg du senast?
Closer tror jag!
Är du besatt av någonting?
Serier, lakrits, ansiktsmasker
 
 
Beskriv en perfekt dag
Så här skrev jag när jag svarade på frågan i April: Jag skulle ha vaknat utvilad med vårsolen utanför mitt fönster. Jag skulle vara frisk och gjort en brakfrukost här hemma eller käkat frulle ute med en vän. Sen kanske promenerat ut till Djurgården eller tagit en färja till skärgården och bara mysa. På kvällen skulle jag ätit god middag med vänner, kanske att det hade varit precis så där varmt så att vi skulle kunna sitta och grilla på bakgården, eller i alla fall om vi hade filtar. Kanske skulle vi dricka lite vin och dra ut och dansa eller bara ha det jäkla mysigt tillsammans hemma. Tycker det kan få stå kvar för denna gång också! Första gången på länge jag tröttnat så "fort" på kylan och verkligen längtar till värmen.
 
 
Vad lyssnar du på just nu?
Lyssnar på min nya spellista på spotify.
 
 
Hur går du helst klädd?
Byxdresser är mitt favvoplagg!!
 
 
Är du morgon eller kvällsmänniska?
Både och. Är inte morgonmänniska när jag behöver gå upp fem och jobba, men är inte den som gillar att sova sent och går sällan upp efter nio om jag inte har mycket sömn att ta igen eller har varit ute och partajat. Tycker oftast det är trist att lägga mig tidigt och tar helst tillvara på kvällarna, ska jag upp fem försöker jag däremot lägga mig vid nio snåret men har varit dålig på det på sistone.
 
 
Vilket var ditt bästa och sämsta ämne i skolan?
Bästa var bild, eller ja typ allt estetiskt. Sämsta matte (eller idrott på högstadiet, fyfan vilken ångest det var då.)
 
 
Vad köpte du senast?
En tändare och kexchoklad. Men det kanske inte låter som ett jättekul köp, igår köpte jag en byxdress och ett par örhängen på monki.
 
 
Beskriv platsen du befinner dig på just nu
Sitter i min säng, i mitt rum. Med en katt vid fötterna. Mitt rum är fortfarande lite kaos efter att Solina bodde här några dagar. Var lite svårt att hålla rent när det låg en madrass på golvet och sen har jag varit för lat för att städa, hehe. Träningsväskan ligger öppen på golvet med träningskläderna utrivna bredvid, en shoppingpåse från monki ligger bredvid. Vid sängänden har smuts- och rentvätt hamnat i en hög, suck.. Ska ta tag i det... 
 
Vad har du i dina fickor?
I mina jackfickor ligger just nu ett ciggpaket, en tändare, ett tomt tuggummi paket som jag glömt att slänga, ett par hörlurar som trasslat ihop sig och dextrosol.
 
 
Vilken är din favoritaffär?
Monki!
 
 
Vilka smeknamn har du/haft?
Emme, Em. Det är typ bara dem tror jag?
 
 
Vilka/vad är dina största svagheter?
Människor.
Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Lars:

Jag älskar att läsa din a saker frågor vad och hur du tänker så vackert öppnas ditt inre vackert tycker jag. Avundas dig lite som uttrycker dig så öppet. Kram

Upp