Min hudvårdsrutin

inlägget innehåller affiliatelänkar
Tänkte att vi skulle ta och kolla lite på mina hudvårdsprodukter. Hur jag tar hand om mitt ansikte. Produkterna som är med är de jag använder regelbundet (varje vecka.) Listar alla produkter i slutet av inlägget.
Vi kan börja med det dagliga bruket. Jag använder Olivas dagkräm. Den har jag använt länge nu och det är en storfavorit. Gillade dock deras gamla design bättre men det är mindre viktigt. Det är fortfarande kallt ute och då blir jag en riktig torris och då behöver jag en nattkräm också. Just nu använder jag en från estelle&thild. För att få in lite extra fukt i huden droppar jag i lite av denna ansiktsolja från you & oil.
Ansiktsvattnet från Emma S använder jag två gånger om dagen. Innan dagkrämen på morgonen och innan nattkrämen på kvällen. Ansiktsvatten är bra för främst två saker. Dels får du bort de sista sminkresterna och orenheterna i din hy, men den återställer också hudens PH-värde så att hyn lättare tar upp produkten (alltså t.ex ansiktsmasken eller dagkrämen.) Skrubbar också ansiktet en gång i veckan. Just nu gillar denna från formula 10.0.6.
Min favorit sminkborttagning just nu är cool cleanser från urban gloss. Sen har vi mina tre ansiktsmasker som jag alla använder en gång i veckan. Oatfix för att fuktbomba, just to clarify för att rengöra lite mer på djupet och pigga upp hyn och Emma S enzym peel för att få bort döda hudceller. Då har vi fått med allt va? Lista på produkterna hittar ni nedanför.
 
Skönhet | |
Upp