Listan om vecka sju

Var länge sen jag gjorde en söndagslista, så nu kör vi!

Något jag gjorde som var planerat:
- Gick på ansiktsbehandling  

 Något jag gjorde som inte var planerat:
- Åt ost och drack rödvin med föräldrarna mina.- Såg call me by your name på bio 

Något nytt jag gjorde:
Gick på bio själv. Tror i alla fall det var första gången jag gjorde det själv faktiskt? Är ju ingen bio person egentligen, men det var så nice! Bio är ingen social grej direkt och en slipper diskutera filmen direkt efter. Jag vill få smälta en film först innan jag kan börja diskutera den.Ett tips från veckan:
Ni får två! Bra va? 
1. Unna dig att boka en behandling på Gilda Skolan om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Grymma priser och duktig personal (/elever.)
2. Se call me by your name. Bara gör det. 

Veckans upptäckt:
Har alltid vart ganska anti bio men insåg att det är fett nice att gå på bio själv. Du får popcornen för dig själv, ingen kommer att sitta och viska kommentarer om filmen under filmens gång och du behöver inte diskutera filmen på en gång när den är slut. Hatar att göra det. Måste ju smälta filmen först! 

Godaste maten jag lagade:
Typ inte lagat någon mat denna vecka? Bakade en citron- och marängpaj i alla fall om det räknas, och det är ju förbaskat gott! Veckans musik/film/serie: 

Musik:
P!NK’s låt what about us spelades i någon trailer för en film som kom upp som reklam någonstans. Så den satte sig i huvudet och det var bokstavligen den enda låten jag lyssna på igår, om och om igen. Så den får väl vara veckans musik helt enkelt.

Film: 
Call me by your nameSerie: 
Gilmore Girls

Veckans känsla:
Hade en liten dipp i torsdagskväll och en efter film depp, men det är på ett sätt egentligen positivt för det tyder bara på hur himla bra filmen var. Men annars må jag säga att jag känt mig ganska glad denna vecka faktiskt. 

En klädsel från veckan:
Ett av de två plaggen jag köpte på & other stories (tröjan alltså), hoodie från h&m och byxor från monki. (Ps! Ser ni skuggan vid min dörr? Hade besök av ett spöke tydligen??)

Veckans betyg:
Jobbat i stort sätt varje dag men allt har känts ganska bra denna vecka. Så ger den fyra av fem toasters.

Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Hemma Hos Felicia:

pajen ser gudomligt god ut!!! :D själv har jag länge tänkt unna mig någon sorts massage, kanske jag borde göra det snart! :D

Svar: Det var den verkligen också :D Tycker jag verkligen att du ska, viktigt att unna sig sådana "skön" saker tycker jag om en har möjlighet :)
Emelie Westlander

Upp