Kulturlistan

Senaste filmen jag blev pepp på:
Sameblod. Blev sugen på den när den först kom ut på bio men såg den aldrig. Och så blev jag påmind om den när jag såg Guldbaggegalan här om veckan. Så den är definitivt på min filmlista.
Senaste boken jag läste:
Var länge sen jag läste klart en bok faktiskt... Har läst ni Bodil Malmstens samlade dikter till och från ett bra tag nu så har bestämt mig för att släppa det och läsa en fiktionär bok istället. Bodil må skriva vackert, men poesi är inte till för att sträckläsas. Kanske ska läsa Martina Haags senaste bok?
Senaste serien jag sträcksåg:
Har precis börjat kolla Gilmore Girls här i sjuksängen. Måste alltid ha någon serie att sträckkolla när det inte finns något nytt att kolla på. Är beroende av serier, men det visste ni ju redan.Senaste låten jag lyssnade på repeat:
Hmm.. Har inte haft någon låt på ett tag nu som spelas på repeat. Inte heller lyssnat på musik sen jag blev sjuk. Är det inte ljudet av en serie i bakgrunden så har jag velat ha det tyst eller så har jag sovit.
 
Senaste föreställningen jag var på:
Inte varit på någon sedan sufflören i höstas.Senaste restaurangen jag besökte och åt middag på:

Paradiset var det nog!

Tre ställen jag vill rekommendera:
- Surfers!! (måste dit snarast igen och beställa in all friterad och marinerad tofu jag kan äta)
- Stockholm Tapas för god prisvärd tapas mat, alla smårätter kostar under hundralappen och de har drömmigt goda sötpotatispommes med chili aioli, tips tips tips!
- Red ninja sushi. För ett tag sen när jag skulle köpa med mig sushi ramlade jag bara förbi detta ställe av en slump. Och my oh my vad god sushi de har! Ser ut som vilket sushiställe som helst, bra pris, åttiofem kronor för ett åtta bitars vego sushi. Ja helt enkelt bara god, smakrik sushi för en billig summa (eller ja standard sushipris liksom.) Ligger på Drottningholmsvägen vid Fridhemsplan.

 
(listan är snodd från Sandra)
 
Kulturtisdag, Listor | |
Upp