En vanlig dag i mitt liv och just fucking do it

Alarmet ringer. Troligtvis har jag en fluffig katt bredvid mig på kudden som jag kan gosa lite med innan jag går upp ur sängen. Men först läser jag dagens horoskop på ELLE! Har jag öppning på jobbet tar jag en snabb dusch, tar en banan i handen bara för att få i mig något litet och ger mig ut den tidiga tidiga morgonen. Äter frukost på jobbet när vi är klara med öppningsrutinerna innan vi öppnar butiken, oftast blir det en valnötsfralla med ost och en havre cappuccino, kanske en blodapelsinjuice om det blivit någon över. Sen jobbar jag till tolv. Just nu blir det oftast att jag går hem efter passet, äter lunch och antingen gör jag något produktivt efter, som att träffa en vän eller går och tränar, men ibland orkar jag verkligen inte göra något och stannar hemma resten av dagen och sträckkollar serier. 

Stänger jag på jobbet vaknar jag lite senare, äter långfrulle i sängen och befinner mig på jobbet tolv. Knappt sju timmar senare är jag på väg hem igen och äter strax därefter middag med familjen. Kanske kollar vi på någon serie tillsammans efter. Just nu följer vi mästerkocken och bron tillsammans.

Har väl insett att jag umgås väldigt lite med mina vänner just nu. Kanske för att de flesta flyttat till en annan stad eller är ute och reser. Men har tagit kontakt med några personer som verkar härliga i Floras inlägg, förhoppningsvis blir det av att jag träffar allesammans.
 
Men det är ungefär så mina dagar ser ut. Har som mål att lägga mig innan elva varje kväll, blir sällan så dock. Har haft lite svårt att somna in på sistone. Men lite så ser en vanlig dag ut för mig just nu. Längtar tills de fylls av mer kompishäng och av våren och promenader i tunnare jackor och blommor som blommat ut (även om pollenallergin drabbar mig mer och mer varje år verkar det som.) Längtar tills det är ljust både tidigt på morgonen när jag går till jobbet och när jag går hem efter att ha stängt. Längtar efter att kramas och ha kompisgos, vill börja våga mer också, gå mer utanför min komfortzon. Säger det flera gånger varje år. Men i år, våren tvåtusenarton, då ska jag fan börja våga mer, ska börja tro mer på mig själv. Just fucking do it!
 
 
 
 
Emelie's liv, Tankar/Åsikter | |
Upp