En söndagslista

Veckans tråkigaste:
Ebba har jobbat sitt sista pass och kommer vara borta i två månader (men vi får tänka på två positiva också, hon kommer troligtvis tillbaka till jobbet efter resan och har fått reda på att vi har våra landställen typ en halv mil från varandra!)
 
Veckans roligaste:
JUNIBACKEN IGÅR!! Fick vara små barn med Ebba igen samtidigt som vi var barnvakter. Var också fint att träffa Matilda idag (en av tjejerna jag tog kontakt med på Floras blogg.)
Veckans bästa komplimang: 
Att jag har ett fint skratt. Måste ju vara en av de finaste komplimangerna en kan få?!
 
En klädsel från veckan:
Denna gulliga klänning från asos och bollörhängen från monki hade jag på mig idag. Min vita stickade tröja fick åka på över när jag var ute däremot.
 
Veckans humör:
Sovit väldigt dåligt denna vecka så har känt mig lite grinig och lättirriterad. Men denna helg har jag varit på bra humör!
 
Veckans bild:
Veckans fundering: 
Resfebern har redan börjat smyga sig på såhär tre veckor (och en dag) innan resan. Ska ju flyga HELT SJÄLV i typ ett dygn. STRES. Hur ska det gå?? Undrar också om jag någonsin kommer komma ifrån att nya möten känns jobbigt? (obs att jag fortfarande tycker det är kul också.) Tror jag ibland kan vara en knepig person att lära känna (ni som känner mig får väl rätta mig om jag har fel) för kan ha svårt att släppa in folk men när en väl lär känna mig är jag en bra och rolig vän. Diskuterade samma teori med Ebba i fredags fast kring att gå på date med killar. Känner att jag typ kanske inte är den som skulle vara bra på att date:a men skulle vara en bra flickvän. Vill väl utmana mig själv i detta lite också och våga date:a. Men vart/hur börjar jag?
 
Veckans köp:
Köpte något så intressant som ett packet strumpor och en mindre plånbok. Har bara sådana stora kuvert plånböcker eller vad de nu kallas för, så har köpt en i lite mindre size som jag tänker är bra att ha på resan och när jag ska partaja.
Veckans längtan: 
Bali!!! Åh det har varit så kallt de senaste dagarna! Längtar efter att få strosa runt i sommarkläder i värmen, sol bad och roliga utflykter. Obs obs, såklart längtar jag minst lika mycket efter att få umgås med Lovisa och Vera.
 
Vad ser du fram emot veckan som kommer: 
Ska träffa Natalia på fredag, vi tänkte ta en AW eller käka middag eller så. Ska bli så fint! Inte träffat henne på ett tag.
Veckans betyg:
Tycker denna vecka har varit bra! Har haft en fullspäckad helg men veckans tråkigaste och tröttheten drar ner lite på betyget. Så den får som förra veckan. Fyra av fem toasters.
Emelie's liv, Listor | |
Upp