En liten intervju med Isa

För ett tag sen, eller ja snart tre år sen när jag fortfarande gick gymnasiet körde jag ett tag på konceptet kompisintervjuer. Detta är något jag nu tänkte plocka upp igen, har ju så många fina vänner jag vill att ni ska få lära känna också och först ut är Isa


 
Isa lärde jag känna hösten tvåtusensexton. Vi hade kommentarat fram och tillbaka på varandras bloggar ett bra tag och bestämde oss till slut för att det var dags att träffas. Vi satte oss på något fik i en galleria innan jag skulle till jobbet minns jag, det var just i den perioden då jag hade det så jobbigt på mitt dåvarande butiksjobb och minns hur bra och mycket Isa hjälpte mig att känna mig peppad och gladare redan efter vårt första möte. Isa är en superbra och toppen peppvän och jag är så glad att hon kom in i mitt liv.
  • ALLMÄNNA FRÅGOR

Hej Isa! Kan du inte berätta lite om dig själv? Hur mår du? Vad gör du i ditt liv?
Hejhej! Just nu mår jag bra: det är måndag (älskar måndagar), sitter med dagens första kaffe, har fått ett nytt jobb idag, känner mig ganska tillfreds med livet. Frågar du mig om en timme kan det låta totalt motsatt. Jag har med andra ord ett väldigt pendlande mående vilket blivit lite av mitt kännetecken. När jag inte fikar med vänner eller ser på kriminalserier på Netflix så jobbar jag som assistent åt en så kallad influencer vid namn Ida Warg. Jaa, lite så kan man sammanfatta mig!

Beskriv hur en perfekt dag ser ut för dig.
Skulle säga att jag vaknar utvilad, det är solig sommardag men inte alltför svettigt. Kaffebryggaren puttrar sådär underbart. Äter långfrukost med allt tänkbart gott tillsammans med någon jag tycker om innan vi drar ut för en heldag i stan. Har råd att shoppa allt jag vill ha och lunch äter vi på någon lyxig restaurang (uteservering i sol, vitt vin till). Kanske en tur till skärgården för att bara gå runt och mysa och äta glass. På kvällen åker jag hem till en vän och äter tacos med mina bästa vänner och har sådär härliga samtal man kommer in på efter 2 glas vin. Lite så! Om det ska vara en dag i Sverige alltså?!

Kommer du ihåg ditt första intryck av mig?
Oj.. jag kommer ihåg att jag tyckte du var väldigt snyggt sminkad, haha. Vi gick ju till det där bageriet du hade koll på och jag tyckte du var gullig, kanske lite tillbakadragen men ändå inte svårpratad. 

Vad blir du inspirerad av?
Bloggar! Jag blir såå inspirerad när jag ser andra göra det jag vill göra, då får jag extra pepp att göra det själv också. Sen Pinterest såklart, men vem blir INTE det va? Bilder kan väcka så mycket drömmar och mål! Om du fick välja en maträtt som du skulle behöva äta resten av livet, vad väljer du då?
Tacos! Om man får variera innehållet i dem?

Berätta något om dig själv som inte så många vet.
Hmm.. alla vet typ allt om mig eftersom jag är en öppen bok. Men många vet nog inte att jag har en hel del psykiska issues med tanke på att jag ofta är *glad och positiv* vilket sällan förknippas med dåligt mående. Sen tror jag få vet exakt hur mycket choklad jag äter. Eller att jag inte är så snäll som jag ser ut. Tror jag, haha kanske ser ut som en bitch?! 

Vad är ditt drömresemål?
Just nu: Bali (ja, jag är avis på dig!!) 

Vilken är din största kändiscrush?
Kurt Cobain <3Vem är din största förebild?
Kanske inte förebild men jag inspireras av min syster som är världens starkaste, hon får liksom hålla ihop alla i sin närhet när saker händer. Sen önskar jag verkligen jag vore mer som Katrin Z, dels för att hon är jävligt rolig men också för att hon är totalt obrydd om vad andra tycker om henne. Måste vara så skönt!

Vilken är din favoritlåt just nu?
Toto - Africa. 

Känner du dig lika gammal som du är?
Hahahha, alla som känner mig vet att jag tror att jag är 22. Så nej, jag känner mig ca 6 år yngre än jag är :))) Ledsamt när the truth hits you in the face då och då.

Vad är det pinsammaste du har varit med om?
Har nog förträngt mycket men det som ligger ganska färskt i minnet är när jag ramlade inför en lååång busskö när jag sprang mot min buss i Slussen. Alltså.. jag ful-ramlade verkligen och väskan flög iväg och jag vill inte ens veta hur många som såg. 

Vilken svordom använder du mest?
Jävla

Slutligen, finns det något du längtar lite extra mycket efter just nu?
Mycket! Jag längtar efter vår. Efter min familj. Efter ångestfria dagar. Efter en utefrukost. Ska jag fortsätta listan? haha.

  • ANTINGEN ELLER

Skräckfilm eller romantisk komedi?
Lätt skräckfilm! Gillar känslan efter att man blivit skrämd av något. Typ tacksamhet att man överlevde det man trodde var en fara ;)

Superstark eller supersnabb?
Snabb! Så skönt att ta sig mellan ställen i ett nafs.

Prata i telefon eller sms:a?
Gud, smsa för fan! Man ringer inte mig. You just don’t. 

Potatis eller pasta?
Potatis alla dagar i veckan! Äter det till 6 av 7 middagar i veckan. Inte ett skämt.

Chips eller popcorn?
Chirre. Vem gillar popcorn på riktigt egentligen? 

Sommar eller vinter?
Sommar.

Solsemester eller storstadssemester?
Man kan väl få båda eller?  

Nyår eller midsommar?
Hehe lika illa bägge två *bitter*. Har svårt för högtider men säger nyår då pga älskar nystartskänslan 1:a januari.

 
  • PEST ELLER KOLERA 

Ha naglar som tänder / Ha en fruktansvärt hårig tunga
Naglar som tänder, nästan samma sak ju.

Alltid ha en sten i skon / Alltid ha fuktiga strumpor
Åh fyyyyy, ryser av båda. Men eftersom blöta fötter är en av mina värsta tar jag stenen. Har man tur så domnar foten bort där den ligger efter några timmar. 

Ha en näsa lika stor som en hajfena / Ha bröstvårtor lika långa som hopprep eller som blinkar i olika färger
Haha alltså Emelie… hur kommer man ens på dessa? Väljer bröstvårtorna.  

Hitta botemedlet för cancer / Sätta ett stopp för världshungern
Botmedel mot cancer 

Trampa på lego / Slå stortån i tröskeln
Tycker smärtan av att trampa på något är behagligare än slå emot något.

Ha ett huvud lika stort som ett traktordäck / Ha ett huvud lika stort som en pingisboll
Pingisbollen, känns som däcket är väldigt begränsande att röra sig bland folk med. 

Prinskorvar som fingrar / Hår av spagetti
Hår av spagetti, är ändå inte nöjd med min hårkvalitet.

Kompisintervjuer | |
#1 - - Isa Bylund:

Åh men så fint det blev! "roliga" bilder du hittade med ;) Men hallå, fik i en galleria?! Vi sågs väl gärna på det där kondiset vid mariatorget? haha

Svar: Neru, kondiset vid Mariatorget var vår andra kompisdate😘
Emelie Westlander

#2 - - Hemma Hos Felicia:

men kul med konceptet "kompisintervju" :D så kul att läsa!

Svar: Vad roligt att det uppskattas :) Kommer bli fler framöver!
Emelie Westlander

Upp