Beauty crush

Månadens glossybox har kommit! Så jag tänkte att vi ska ta och kolla på vad som fanns i den. Är så glad över ögonskuggspaletten! Så fina färger, och älskar glittriga ögonskuggor!!
 
SLEEK MAKEUP i-divine eyeshadow palette: Tolv pigmenterade mineralbaserade skuggor med lång hållbarhet. En mix av matta och skimriga skuggor.
 
STEVE LAURENT lip tint "nude pop": Håll dina läppar återfuktade och mjuka hela dagen samtidigt som du får en fin färg på läpparna. Efter regelbunden användning kommer den att göra dina läppar mindre torra och fnasiga.
 
BEAUTY FOR REAL I-line 24-7 eyeliner "platinum blonde": Vattenfast gelbaserad eyeliner som levererar en intensiv färg i upp till tjugofyra timmar. Funkar både för den skarpare och mjukare looken.
 
SEBASTIAN PROFESSIONAL dark oil: Hårolja som vårdar håret inifrån och ger håret en mjuk känsla upp till fyrtioåtta timmar. Den motverkar också friss och ger håret mer fyllighet.
 
BARNÄNGEN FOUNDED IN STOCKOHLM all over rescue body balm: Vårdande universalprodukt som mjukgör extra torr hud. Den absorberas snabbt och lämnar huden mjuk och len.
 
 
Glossybox, Skönhet | | Kommentera |

Kulturtisdag : Fyra böcker jag vill läsa

 
Kristoffer Ahlström // Hjärtat är bara en muskel: Om att bli ensam kvar och hantera sorgen. Om maktspel och att släppa taget.
 
Geir Gulliksen // Berättelse om ett äktenskap: Om när kärleken tar slut och att bli lämnad. Om att försöka förstå och gå vidare.
 
Martina Haag // Livet går så fort och så långsamt: Om att kastas tillbaka i ångesten av högstadiet. Om hur det var som ett universum och hur det har format vem en är idag.
 
Linna Johansson // Lollo: Om ovisheten efter studenten och att inte vilja falla in i vuxenlivets krav. Men hur att undvika det kan leda till en mörkare spiral än de trott.
Kulturtisdag | | Kommentera |

Helgen genom min mobil

I fredags hängde jag hemma hos Ebba. Tog med mig en flaska prosecco som vi drack till oumphburgare. Ebba förklarade också hur hela hennes ideologi är uppbyggd på en Alfons Åberg bok.
När vi spelade in podden så fick jag en kattrumpa i fejset.
Sen drog vi vidare till folkbaren, köpte en flaska cava och knep det sista lediga bordet.
(gif)
Jag blev glad när jag fick cava glaset i handen.
Ebba hade också köpt friends strumpor till mig!! "såg dessa och tänkte på dig" sa hon och räckte fram dessa. ÄLSKAR DEM!!
(gif)
På lördagen vaknade jag upp ganska trött. Hade glömt att det blir ljust på morgonen nu för tiden. Det är i och för sig riktigt härligt och något jag längtat efter, mindre härligt när en vaknar bakis av solen sju först. Lyckades somna om till åtta i alla fall.
Skrev skönhetsinlägget med kattsällskap.
Och sen promenerade jag ut till Djurgården för en dag på junibacken. Inte själv såklart, utan med Ebba och hennes kusiner.
Vi tog en fika på Lasse Majas cafe.
Och hjälpte Trazan och Banarne ta emot lite fansamtal. Älskar Ebbas gula outfit också!!
I sagotåget fick vi bland annat hälsa på Skorpan och Jonatan. Sen lekte barnen i Pippis hus och kolla på "rock" föreställningen.
Sen vart det pannkaksdags. Hallonsoda drack vi också.
Det är så fint i matsalen.
Temat just nu är Barbro Lindgren och det fanns till exempel en trästam barnen kunde krypa igenom.
Vi hade också sagostund i en av sofforna. Rakt fram kan ni skymta en del av Loranga och Mazarins hus. Vi fick till exempel hälsa på i deras röda kök, guldtoalett, hälsa på tigrarna och bada i poolen.
Helt plötsligt var jag på väg hem igen.
Söndagen spenderade jag förmiddagen åt att tvätta.
Var såhär gullig i min nya polka prickiga klänning.
Sen gick jag på kompisdate. Lyckades bara ta denna suddiga bild dock. Åt morotskaka och drack kaffe på Gildas rum. Promenerade runt på söder och prata om sånt en brukar prata om.
På kvällen kollade jag lite på ett naturprogram. Det tycker Jumme om också. Men det var min helg det.
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp