Tidig morgon, borttappat kort men snygga bryn

Ja som ni ser fick jag en riktigt skön start på dagen... Skulle ner i tuben strax innan sex och behövde tanka på mitt SL kort för att upptäcka att mitt bankkort var borta!! Tur att sms biljetter finns, lite segt bara att betala tretton kronor extra, ingen jättesumma, but still... Oh well, har ju sköna kollegor på jobbet i alla fall (obs om någon chef eller potentiell framtida arbetsgivare ser detta lovar jag att vi är jätte effektiva och duktiga, men ibland behöver vi en paus, hehe)
Lunchavlöste på Kungsgatan efter mitt pass på Klara Berg, inte varit i den butiken innan faktiskt och den var ju så fin! Fick panne bara för att det var så trångt.
Plus livsfarlig trappa, var på väg att ramla i den flera gånger, så tur att jag inte jobbar i någon av butikerna med spiraltrappa normalt sett, haha.
Sen promenerade jag till Östermalm, skulle till Maxa på beauty bar och fixa brynen. Hon är så sjukt grymt duktig och gullig!! Fick kaffe medan jag vänta, och massa kärlek till tjejen i kassan som lät mig swisha henne när mitt kort var borta<33 Sen promenerade jag vidare till Kungsholmen för att hämta ut mitt nya pass (råkade spilla duscholja på det jag gjorde i våras, älskar livet :)))))
Oh well, elva timmar efter dagen starta var jag hemma igen, dumpade två kassar på stadsmissionen och tog sedan fram glögg och peppisar. Är ni en sån där märklig person som aldrig ätit pepparkakor med mögelost ska ni göra det nu, omedelbart, bums!!
Nu är jag trött, känner mig småförkyld men har i alla fall snygga bryn. Och det är ju nåt det. (PS! Kortet är återfunnet, hade glömt det när jag handla på coop i tisdags. Ibland får en ha is i magen innan en spärrar sitt bankkort. Phew, tur att det var en snäll människa som hitta det med andra ord!)
Emelie's liv | |
Upp