Throw kindness around like confetti

Hörrni ni ni! Fick årets sista glossybox i veckan och tänkte att vi skulle kunna ta och kolla vad som finns däri. Med tanke på att det är jul och nyår nu i december kör de givetvis på ett partytema så vi glossyprenumeranter får dofta gott och glittra året ut.
I min box fick jag
 
STYLONDON 9 colour eyeshadow palette: En härlig glittrig färgskala av ögonskuggor som är berikade med vårdande E-vitamin.
 
FREEBRA OF SWEDEN thin nipple covers: Nipple covers som täcker bröstvårtorna (om du vill) när du har lite tightare plagg på dig som sitter säkert på plats dag som natt.
 
CONTEXT micro-derm regenerator: en exfolierande  rengöring som boostar din hy med kraftfulla kristaller och antioxidanter. Lämnar huden ren och mjuk med en härlig lyster.
 
RITUALS the ritual of auyveda shower foam: Ett underbart doftande duschskum som bland annat innehåller mjukgörande sötmandelolja och indisk ros.
 
MARIA NILA quick dry heat spray: En värmespray för att skydda när värmeverktygen ska åka fram och hjälper dessutom håret att torka snabbare.
 
 
 
Glossybox, Skönhet | |
Upp