Listan om 2018

Hehe okej var lite ångestig och pessimistisk när jag fyllde i listan. Tog bort och la till någon enstaka mening här och var. Men allt kan inte vara helt happy clappy hela tiden, och svaren är ju ärliga även om en kan "sugar coata" saker (gud vad det inte är ett ord men Sverige har ju inget bra kompensationsord eller vad en nu ska säga), så vi kör.

 

Hur har året varit?

Detta har ärligt talar varit ett riktigt jävla skitår. Känns som varje gång något ska bli bra blir det ett jävla bakslag. Kan det inte få vara min tur någon gång. Men nu slänger jag av mig offerkoftan och hoppas att 2019 blir det min tur, och kanske ska jag ta för mig lite mer också.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Var i Asien för första gången. Kommer inte på något annat. update; men hallå, jag formgav ju ett jäkla bokomslag! Hur kunde jag glömma bort att skriva det!! Ni kan i alla fall se framsidan här, kommer visa allt vid något annat tillfälle!

 

Har du några nyårslöften?

Nah.

 

Vilka länder besökte du?

Åkte till Bali.

 

 

Största misstaget?
Att jag har svårt att våga säga hur jag känner och mår. Fan vad mycket tid (och ångest) jag kunde bespara mig om jag bara blir lite bättre på den punkten.

 

Gjorde något dig riktigt glad?

Typ inte. Kommer verkligen inte på något spontant och en ska inte behöva tänka som de knakar för att göra det. Hah dålig ide att fylla i den här listan när ångesten är "på topp". Men mina vänner gör mig ju såklart glad, men inget mer specifikt än så.

 

Och ledsen?

Mådde riktigt dåligt i början av året och utbrändheten har inte varit någon picknick heller.

 

Vad var din största framgång tvåtusenarton?

Typ blivit tryggare i min vardag, insett att ångest inte är beständig även om den är förjävlig när den spökar med mig.

 

Bästa beslut du tog detta år?

Att jag vågat söka utbildningar kanske?

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Min dator utan tvekan om en pratar om ett ting. Annars mat eller alkohol.


Bästa köpet?
Vloggkameran kanske? Tror den kommer skapa kul content hit och perfekt att ha med sig på resan om jag inte pallar ta med mig min systemkamera. Vaginaprintet var ju ett rätt bra köp också "du kommer skrämma bort snubbarna" skoja mamma, hah, då är de inget att ha tycker jag.

 

 

Årets bästa serie?

Rain kanske? Eller bonusfamiljen? Trots att jag är en liten serienörd känner jag att jag inte sett någon wow serie i år. Nytt tips dock på en serie jag binge-kollat på denna vecka, såg klart den på två dagar, You, ligger på Netflix.

 

Bästa boken du läst i år?

Störst av allt tror jag.

 

 

Bästa filmen du sett?

Utöja, mest för den känns så viktig och definitivt är filmen som berört mig mest i år. Eller call me by your name, hypad, ja, men av en anledning.

 

Bästa matupplevelse? 

Alltså vill ju typ kunna säga någon upplevelse i Bali, men även om vi åt mycket gott åt vi inget extraordinärt. Surfers kan jag faktiskt inte skriva igen. Har hypat det ställer rätt mycket. Men minh mat kanske? Sjukt god mat med amaze smaker.

 

 

Blev du kär?

Alltså kär är ju ett så himla laddat ord för mig. Det går såklart också att bara prata om känslor liksom. Men vet ändå inte om det spelar någon roll.

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om tvåtusenarton?
Har faktiskt inga specifika låtar i år som jag känner kommer att påminna mig om nåt tillfälle.

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare. Det hoppas jag kunna vända på 2019!

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Sagt vad jag känner. Inte hålla inne på allt hela tin!

 

Vem saknade du?

Alla som flyttar härifrån. Solina. Astrid. Minna. The list goes on. Kan folk bara sluta flytta.

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag tvåtusenarton?

Jag fick ledigt på min födelsedag i år och bjöd in ett gäng vänner på en god lunch och (alkoholfritt) bubbel. Vi lekte charader och galenpanna bland annat. På kvällen drack jag bubbel på balkongen med min familj och fick en god middag lagad till mig.

Hur skulle du beskriva din stil tvåtusenarton?

Kanske lite chic med en touch av hipster. Haha vet ärligt talat inte.

Emelie's liv, Listor | |
#1 - - Ajli Müller:

jag hoppas att du får ett mycket mycket myyyycket bättre 2019, men på bilderna ser det faktiskt riktigt mysigt ut :)

#2 - - Astrid:

DU ÄR BÄST. Man kan vara bäst och må sämst. Minns du när vi hade picknick vid Kristinebergs klippor i somras, och flöt på rygg i vattnet som var mer ljummen än luften? Hjärtan fyllda till bredden med kärlek. Nästa år kommer med nya förväntningar, skratt, sorger och glittrande hångel.

se serien Systrar 1968 på Svt! tror du kommer gilla den. Puss

Svar: HJÄRTA DIG ASTRID!<3 Det var så gos!! Redan sett den, puss!!
Emelie Westlander

Upp