Kondomer i julklapp, ångest och dansband

Hörrni det är måndag och det innebär att veckans poddis är släppt! I veckans poddis får ni höra om när jag blev inlåst på jobbet och när Siri glömde bort en kund. Jag har också varit hinkvakt på ett luciatåg (som tur var så börja ingen brinna) och så har Siri fått ragg genom podden. Ni får också ett gäng julklappstips av oss så här i juletider och höra ett par "fun facts". Podden finns att lyssna på där poddar finns, sök på ung och lagom dum. Och glöm inte att följa oss på instagram och gilla vår facebook sida!!
Ja hörrni? Vad gjorde jag ens förra veckan? Hade sjukt mycket ångest så den känns lite blurrig. Och därför heller inte haft orken att vara så social. Många atarax har åkt ner i kroppen. Men på lucia så var jag hinkvakt på Ebbas lucia konsert, fick i och med det också observera en rätt magiskt fint luciatåg även om jag till 99,9% foka på att Ebba inte skulle svimma eller brinna.
En fin lucia som fick en hel del stearin i håret efter detta... heh.
Igår blev det en bra kväll i alla fall! Felix var i Stockholm, hans kompisar hade spelning på Engelen i Gamla Stan.
Kentz heter bandet och de gör alltså dansbands covers på Kent(s) låtar. Riktigt bra faktiskt! Och de släppte sin skiva på spotify idag om någon vill lyssna. Sen drack vi (mer) öl på någon bar på söder tills de stängde och vi var tvungna att gå (minuset med partaj på söndagar, barer håller inte öppet till senare än ett...) Idag vakna jag lite bakis men med mindre ångest. Om en timme börjar jag jobba. Så tänkte värma upp en pizza slice från helgen och täcka trötta ögon med lite smink. Ha en underbar måndag allesammans!

Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - enna:

Det är ju så mysigt med lucia :)

Upp