God jul

God jävla jul på er hörrni!! Haft en mysig julaftonsmorgon med äppelgröt i sängen framför sista julkalender avsnittet, lite paketöppning vid granen och kaffedrickande med familjen och nu ska vi alldeles strax åka iväg till kusinerna för att spendera denna julafton med släkten, precis som vi brukar. Men ni får inte glömma att det är fine att låsa in sig på toan om ni tröttnar på släkten, eller skita i att fira jul också för den delen. En kan också äta pad thai eller pizza och binge kolla nån serie på Netflix om en hellre vill det. Pöss!!
Hitta två bilder på pepparkakshus vi gjort tidigare i år. Detta år blev det varken något hus, pepparks- eller lussebak. Men vad gör det om hundra år. Tidigare har vi till exempel gett oss på Frodos hus (sagan om ringen) och Muminhuset!
 
Men, bara för att det är jul betyder det såklart inte att det inte blir nån podd! För er som vill ha mig och Siri som sällskap i hörlurarna idag kan ni som vanligt lyssna på ung och lagom dum där poddar finns. Veckans avsnitt (som också blir årets sista) blir däremot en nyårsspecial! Vi berättar om hur 2018 har varit för oss. När kände vi oss som mest levande, vad har vi haft för utmaningar och vad tänker vi kring nyårslöften/mål. Ni får också höra några av Siris egna reviews från dater hon gått på under året. Följ oss gärna på instagram också och gilla vår facebook sida!
 
 
Emelie's liv, Podcast | |
Upp