Ett serum som verkligen gör skillnad

Hörrni för typ exakt tre månader sen så började jag använda magic lashes så jag tänkte att vi skulle ta och kolla på hur mina fransar ser ut såhär tre månader senare. Förebilderna blev dock rätt oskarpa heh, med min systemkamera så går det ju inte att vrida skärmen så jag ser vad jag gör till skillnad från min nya canon som jag köpte främst för att kunna vlogga.
 
Jag ser i alla fall en märkbar skillnad! Även på ögonbrynen som fått sig en omgång. De lever dock sitt egna lilla liv just nu då jag har börjat tråda dem och fått "noppnings förbud" tillsvidare. 
Det känns även som att serumet förstärkt färgen i mina fransar och bryn?? Det må vara dyrt... Men måste säga att för min del var det värt det och kommer säkert köpa det igen när det är slut och jag börjat tappa de långa fransarna. De två första månaderna använde jag det VARJE kväll, och nu den senaste månaden lite mer sporadiskt. Kanske 2-4 gånger i veckan ungefär.
Varit sugen på att testa detta ett bra tag! Förra eller om det var förr förra hösten testade jag en budgetvariant som inte funka alls på mig. Möjligen att den gjorde fransarna lite starkare. Vanja tipsa om detta i sin podd för ett tag sen, tror även Sandra tipsat om det faktiskt(?) så i September så slog jag till slut till! Ni hittar det här. Viktigt att ni kollar så att ni köper rätt, finns ett serum också som är lite billigare men det är inte samma produkt utan bara samma märke.
Skönhet, Tips | |
Upp