Nyårshälsning, en undersökning och fina fynd

Gott nytt år hörrni! Eller ja inte riktigt än, men snart så! Såhär glad var jag inför nyår förra året. Känns bisarrt hur mycket som hänt på nåt sätt ändå sen dess? Då firade jag med Solina och gick på fest på Lyran som Lollo och hennes kille styrt upp. I år blir det middag med familjen, sen kommer familjevänner över hit på mingel och sen drar jag vidare på fest hos Ebba med Viktor och hans tjej (försöker fortfarande få med Adrian, går sådär.)
Och Adrian fyllde faktiskt 20 i fredags. Jag och Viktor hade pratat ihop oss med hans mamma och överraskade honom med att komma dit lagom till efterrätten. Fatta vad sjukt att jag känt denna människa i lika många år också, tjugo alltså! Och ladies, han är singel!
En kväll jag trodde skulle sluta med att jag skulle vara hemma igen till tolv slutade istället med en lång vinkväll och jag var i säng vid typ fem, så kan det gå... Men värt det absolut.
Gjorde ett fett gulligt kort. Letade igenom fotoalbumen efter en bild på oss alla tre utan lycka, märkligt. Men kopierade istället en bild på mig och Viktor och en på Adrian och satte ihop dem. Så kan en också göra. Annars hände inte så mycket förra veckan. Eller jobbade ju min sista dag på fabrique. Känns sorgligt men är så redo för lite förändring i min vardag. Och lär hälsa på en del också. Men annars var jag förkylningsdäckad hela veckan så ställde in alla planer med vänner förutom i fredags då. Idag mår jag bättre lagom till nyår tack och lov. Tror jag, förbereder detta på söndagen och känner mig nästan återställd, så lär ju typ vara frisk nu i er realtid tänker jag. *peppar peppar*
Hörrni jag har gjort en undersökning som jag skulle bli så himla tacksam om ni ville ta er tre minuter att fylla i!! Var ett tag sen jag gjorde en och känns typ som en bra grej att avsluta året med så jag vet vad ni vill se mer av inför året som komma skall osv. Klicka HÄR eller på bilden för att komma dit!
Och ni har väl heller inte missat att min sellpy store blivit påfylld? Det mesta är sålt, men finns en del godbitar till fina priser kvar, så skynda och fynda!
 
Ps! Podden tar en paus denna vecka men nästa är vi tillbaka som vanligt igen! Och ni har väl inte missat förra veckans avsnitt? När vi faktiskt pratar om nyår och året som har varit.