Tjugoandra augusti

Hej alla underbaringar? Hur har er dag varit? Min har faktiskt varit rätt så bra so far. Vaknade på totalt fel sida. Kände mig orimligt trött och opepp på jobb och i början gick allt SÅÅÅÅ LÅNGSAMT. Kändes typ som om jag rörde mig i slowmotion. Men sen började allt rulla på, med lite kaffe i kroppen vakna jag till, det var flow på jobbet och sen helt plötsligt var klockan tolv och jag sluta. Jag åkte in till vasastan, drack mer kaffe och åt en yoghurt på ett café, läste i min bok och hade sedan tid hos en naprapat. Som några av er säkert vet så har jag skolios och har de senaste veckorna haft jätteproblem med min rygg. Så tänker testa att gå hos en naprapat en tid framöver nu. 
Efter naprapaten och lite ärenden åkte jag hem. Röjde upp på rummet. Kom på att jag inte visat er månadens glossybox så tog bara denna bild lite snabbt. Fick en deo, nagelolja, sminkrengöring med peeling, ögonbryns pomade och en bronzer/contour stick som jag ÄLSKAR!! Snart kommer Siri hit för att spela in podd med mig. Ni kanske minns hennes sommarprat?

Emelie's liv | |
#1 - - Emma Olsson Thorell:

Den boken har jag med! Lol vem försöker jag lura - jag har nästan alla Katarina von Bredows böcker haha älskade dem när jag var yngre och nu är dom typ lite nostalgiska för mig :)

Svar: Hahah samma här!! :) De flesta har jag skämt bort vid detta lag dock, men det var ju något med den där förbjudna kärleken en tyckte var så spännande. Denna bok har jag dock aldrig läst, men kul med en nostalgi tripp tillbaka till Bredows värld. Märks verkligen också att den skrevs för ett par år sedan!
Emelie Westlander

Upp