Kompishäng och sociala roller

Tillbaka efter tystnaden i helgen. Det var egentligen inte det att jag inte visste vad jag skulle blogga om. Jag hade planerat vad, bara inte skrivit inläggen. Och jag var så himla trött och tom på energi och inspiration. Och då blir det inget bra. Men nu är det ny vecka och jag har ny energi! Tänkte att vi kunde kolla på lite ögonblick från förra veckan.
I tisdags hade vi middag hemma hos Anna. Minna, Solina och Astrid ska nämligen flytta (eller ja Minna flyttade nu i helgen närmare bestämt) till Skåne/Danmark/Lund för att plugga. Så vi samlade gänget för att ha en middag allesammans för sista gången på ett tag.
Moas bild.
På onsdagen efter jobbet hade jag tid hos Patric. Blev en ordentlig höstuppfräschning. Resultatet får ni se senare i veckan. 
Efter det traskade jag hem till Lollo. Hon gästar nämligen veckans poddis! Hon dukade upp mysigt inför poddandet och så körde vi igång!
Så här skulle en kunna sammanfatta avsnittet:
✨ Barnlängtan vs vill verkligen inte ha barn, ungar är dyra.
✨ Klädstilarna i högstadiet, Lollos minne av mina kläder första dagen och hur olika våra klädmotton är men framförallt varit.
✨ När det nästan blev en nakenchock på Lovisas midsommarfest i fjol.
✨ Sociala roller. Hur vi utvecklats i sociala sammanhang. Vilken roll vi båda har gemensamt att trivas bäst i.
✨ Höstlängtan. Hur ska vi undvika höstdeppen?
 
Du kan som vanligt lyssna på vår podd ung och lagom dum i podcastappen/itunes, soundcloud och acast. Och glöm inte att följa oss på instagram!
I lördags hade jag lägenheten för mig själv. Föräldrarna mina var på vänners landställe likaså min syster, fast på annat håll. Bestämmde mig för att bara få njuta av ensamheten. Jag slängde ihop en "lady och luffsen" pasta till mig själv. Polpetti tror jag det kallas också? Vart megagott i alla fall!
Igår var jag på kompisdejt. Det var verkligen så himla trevligt!! Vi gick till surfers och åt. LIVETS MAT. Hade jag råd skulle jag äta här varje dag. 
Till efterrätt delade vi på en chokladtryffel och äppelkaksdrink. Den var knäppt god. Var verkligen som att dricka en äppelkaka.

Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Joré Dirgélaité:

men hallå äppelkaksdrink??? vad är detta för fantastiskt påhitt? måste prova! relaterar för övrigt till hur det är när man planerat inlägg men inte skrivit dem. och så känns det bara TOMT när man sätter sig ner för att försöka skriva dem. tur att sånt går över!

Svar: ALLTSÅ SÅ SJUKT GOD! Har du vägarna förbi Stockholm/Visby gå till surfers bara för att testa drinken även om du inte skulle ha råd att käka där. Ja visst! En har liksom idéerna där mitt framför näsan men det går liksom inte att formulera ihop dem. Ja verkligen tur att det går över :)
Emelie Westlander

#2 - - Rebecka Lindström:

Din föregående vecka såg ju jättemysig ut - kompishäng, hundar och drinkar lixom!! Och alla kan vi behöva en liten paus från skrivandet också! :)

Svar: Det var den verkligen!! Ja ibland behövs det så en kan komma tillbaka med ny energi och content! :)
Emelie Westlander

Upp