Gårdagen genom mobilen

Gårdagen startades med en grötfrulle, recept på den godigen HÄR.
Så här glad var jag. Sista gången jag har schemalagd ledig fredag och får "långhelg" Det tog jag till vara på minsann.
Sen promenerade jag in till gamla stan. Träffade Sofia, Cassandra och Hong, hennes kille Andy var med. På måndag åker de tillbaka till Kina, denna gång blir hon kvar fem år. Men jag ska hälsa på och hon kommer hem på somrarna! Tror förövrigt att snubbarna som syns i bilden trodde att jag smygfota dem, haha.
Drack det dyraste bryggkaffet ever. Fyrtiofem jävla kronor. Kom igen. Det var inte ens så bra kaffe. Och en kunde se att det stått länge eftersom att kaffet blivit fläckigt....
Efter fikat gick vi till Ebbas jobb och körde ett escape room. Vi klarade det med en minut till godo. Så. vi slog inte rekordet direkt hehe. Sen gick jag och Ebbsi till blå gungan, en jättegullig shop i gamla stan. Hon letade present till Malin som flyttar till New York på måndag och så såg jag en ask med massa gulliga tändsticksaskar. Mamma ÄLSKAR tändsticksaskar och köper alltid någon om hon är inne på någon designbutik så köpte dem till henne. Kolla fina!! De har faktiskt en webbshop om du inte bor i Stockholm.
Sen gick jag hem. Förde över bilderna jag tagit och bloggade.
Glittrade upp mig för kvällen.
Mötte upp Ellen för middag när hon slutat jobba. Vi käkade pizza på en Italienare. Hon flyttar till Umeå nästa helg. *Snyft* Nu har alla fabrique kompisar "lämnat". Tur att det kommer nya!
Helt plötsligt befann jag mig i Gamla Stan igen. Elin matcha vägge
Malin hade avskedsfest. Ebba och jag kände ju typ ingen och var definitivt de yngsta där så vi kände oss halvt som loners, hehe. Ebba och jag bestämde oss dock för att inte följa med ut, vi var inte på humör, så vi hängde bara på hennes rum och catcha upp lite.
Var hemma någon gång mellan ett och två och slapp vakna bakis idag. Värt.
Emelie's liv | |
#1 - - IA:

OJ vilken fin katt! En riktigt klok en ser det ut att vara.

Svar: Tack så mycket! Dock är han motsatsen till klok så länge det inte handlar om att lista ut att få tag på mat XD
Emelie Westlander

Upp