Fått bättre syn(?) och en oväntat förlossning

Onsdag, halva arbetsveckan har gått. Tre av sex dagar avklarade sen är det en veckas semester kvar på västkusten. Åhh så ljuvligt det ska bli. Efter dagens arbetspass gick jag och Sofia för att käka lunch. I denna värme klarar en ju inte av varm mat, så vi åt smoothiebowls på mahalo. Viktigt att välja en topping med jordnötssmör pga himelskt gott! Var också hos min opitker och verkar som jag kanske fått bättre syn? Crazy, visste inte att det kunde vända?? Dock minus att det blir olika styrkor på ögonen, så jobbigt att ha koll på ju! Ska testa nu i en vecka typ och se om det känns bra, annars får jag boka ny tid.
Nu sitter jag och klipper det sista sommarpratet. Lite försenat men vad gör det. Vi avslutar med ett av de bästa liksom! Kommer ligge ute om någon timme! I sommarpratet så kommer ni få höra Ebbas bonussyster Sofia prata om sin minst sagt oväntade förlossning. Och på måndag så är vi tillbaka som vanligt igen.
Emelie's liv, Podcast | |
#1 - - Joré Dirgélaité:

Nej men vA??? Kan man få bättre syn helt plötsligt??? Mvh en glasögonorm för vilken synen bara är sämre för varje gång jag besöker optikern:))))

Svar: Tydligen?? Är i chock!! Trodde jag såg sämre än innan haha
Emelie Westlander

Upp