Fredag

Glad fredag allesammans! Är helt slut efter att vad som skulle bli ett tre timmarspass blev ett tio timmars pass. Det har varit så himla mycket kunder på jobbet. Mycket att göra. Nu är jag sådär tom på energi igen. Imorgon väntar ett nästan lika långt pass. Skulle helst bara vilja sova. Inte göra någonting. Förlåt att det inte är så peppigt just nu. Peppen kommer tillbaka så småningom. Behöver bara hitta ett sätt, en möjlighet att ladda om batterierna.
(arkivbild)
(arkivbild)
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

En onormal trötthet

Hej mina fina! Låg feberdäckad hela dagen igår och vaknar idag men fortfarande lika orkeslös. Jag har ont i kroppen, bara tanken på att behöva göra något ansträngande som att gå och jobba får mig nästan att vilja gråta. Inte för att jag inte tycker om mitt jobb, det har jag nog klargjort vid det här laget att jag gör. Men de senaste veckorna har jag känt mig ovanligt trött, en trötthet jag inte kan känna igen. Det var något som brast totalt efter i måndags. Det var en bra dag! Och jag hann med en massa, träffa fina vänner. Men att först jobba 6-12, sen träffa en kompis och äta lunch, sen träffa två andra och fika och efter det kvällsfika med några tog mer på mitt pyske än jag väntade mig. Jag vaknade i tisdags, totalt utmattad. Gick och jobbade. Varje steg tog emot. Allt kändes jobbigt. Att prata kändes jobbigt. Vilket är rätt problematiskt när jag jobbar med kunder hela dagen. Hade feber när jag kom hem. Sjukanmälde mig. Andra dagen hemma idag. Bortsätt från att febern är borta känns inget annorlunda. Missförstå mig inte. För jag mår egentligen bra. Har egentligen inget att klaga på. Men det är som att nästan all ork bara sugits ut ur min kropp. Vet inte vad jag ska ta mig till. Det var väl allt för stunden. Var inte menat att bli något "tyck synd om mig" inlägg. Behövde bara skriva av mig.
En bild när jag var lite gladare än vad jag är just nu.
Emelie's liv, Psykisk ohälsa | | 2 kommentarer |

En sommarfilm från Gotland

Och så är den utlovade filmen här, en månad efter inlägget lades upp i bildformat. Tyckte det blev en rätt mysig film där sommarkänslorna sprudlar. Ursäkta smått skakig film vid några sekvenser. Måste ju ändå dra ut på det sista av sommaren innan hösten kommer på riktigt. Gilla och prenumerera på min kanal så bir jag glad!
Youtube | | Kommentera |
Upp