Våra kemiska hjärtan

Jag har läst en fin bok! Gillade denna mycket mer än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Visst att jag är en sucker för ungdomsromaner om kärlek. Det visste ni redan, det är ingen hemlighet. Men denna gick rakt in i hjärtat som en käftsmäll på något sätt. Det var inte bara vilken vanlig klyschig ungdomsroman som helst, det var något annat, något mer. Absolut att den kunde kännas lite krystad och klyschig ibland, fick stres av vissa stycken, men det gör inget, det är väl lite så det ska vara också!
Våra kemiska hjärtan handlar i alla fall om Henry som faller head over heels för den mystiska nya tjejen Grace. Han blir nästan besatt. Men Grace är inte alltid den lättaste personen att tyda, att förstå sig på. Och hon gömmer ett mörker inom sig.
Det märks att Krystal har blivit väldigt inspirerad av John Greens sätt att skriva, och jag kände även igen mycket från Rainbow Rowells bok Eleanor and Park av det lilla jag läste av den boken. Men det är ju så det är, författare plockar inspiration av varandra. Och jag har älskat John Greens böcker, kanske var det just därför som denna träffade mig så hårt också.
(Stycket ovanför är till alla er därute med ett brustet hjärta.) Det kommer antagligen bli en film av detta! Blev så glad när jag läste det, för tänkte verkligen när jag läste boken "det här skulle verkligen vara en film jag vill se"
 
Jag själv precis som författaren tycker inte vi är bra på att beskriva handlingen. Men vi låter henne avsluta med sina egna ord.
Fyra av fem blommor får våra kemiska hjärtan av mig.
Hemma Hos Felicia

läste denna bok i somras, och älskade den! Du har helt rätt i att man kan få lite John Green vibbar! Men den var fin! <3

Svar: så fin verkligen!! ja men det gjorde som sagt inget för mig eftersom att jag älskar John Greens böcker :))
Emelie Westlander