Serier jag följer i april

Nu har nästan alla serier jag följer dragit igång för våren!! Det är två serier som har premiär nu i slutet av april som inte hamnar med på listan, vilka det är kan ni se här. Men dessa serier följer jag under april månad.
THE GOOD WIFE började kolla på denna serie i Bali och har helt fastat sen dess!!! Alla sju säsonger finns på netflix, så det är bara att sträckkolla. Plus Matt Czuchry är med och han är rätt dreamy. Men all elloge till den grymma skådisen Julianna Margulies.
NEW GIRL är tillbaka imorgon för en allra sista säsong. GRÅTER BLOD!! Verkar som de kommer ha gjort ett litet timejump. Blir bara en säsong i åtta delar, snyft. Kommer sakna dessa karaktärer så sjukt mycket!!
MODERN FAMILY börjar bli lite utdraget, men serien har fortfarande sina moments. Är på nionde säsongen nu. NIONDE?!
RIVERDALE bughead!! nead I say more? Gossip girl och twin peaks har fött ett barn som jag adopterat.
JANE THE VIRGIN last but not least. Så mycket drama och saker som sker just nu. Svårt att hålla koll på allt. Även om mycket också är rätt förutsägbart och väntat.
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Ewe:

Sett/följer 4 av 5 ;) (Förutom Riverdale som jag inte fastnade för). Så vi har ganska lika seriesmak! Om du gillar Matt Czuchry kan jag även rekommendera hans nya serie The Resident :)

Svar: Det har vi verkligen då :) Tack för tips, blir något att kika på när det ekar tomt på seriefronten igen :)
Emelie Westlander

Upp