När det inte blir som en tänkt men rätt så bra ändå

HUR UNDERBART ÄR DET INTE IDAG!!! Över tjugograder och soligt!! Hade lätt kunnat gå med kortärmat om det inte vore för att tatueringarna inte får utsättas för solexponering på typ en månad... Men hörrni, vi klarade det! Vi tog oss igenom vintern!! Sen bor vi i Sverige och det är ju bara april, så vi ska nog inte bli för optimistiska nu. Men ljust kommer det i alla fall vara och minusgraderna ska vi nog slippa från och med nu.
Vilket fall som. Våra utemöbler blev försenade... Så jag gjorde det bästa av situationen och flyttade ut lite grejer inifrån så vi skulle kunna ha en mysig kväll ute på balkongen.
Tycker jag fick till det riktigt bra faktiskt!
Kommer bli en ULTIMAT plats att sitta och blogga (obs att datorn faktiskt är på här, ljuset som får den att se avstängd ut), eller läsa på när vädret bjuder på det och ALLA MYSIGA BALKONGHÄNG jag ska ha i sommar. ALLTSÅ!! HJÄRTAT VÄRKER!!
Nu ikväll sitter jag här och njuter med päronen. Köpt cava och lite gott att snaska på. Snart ska jag träffa Fredrik, vi ska sätta oss på en uteservering och dricka öl. Fan vad fin denna kväll blir!!
Emelie's liv | |
Upp