Det var sol, dumma vakter, svimepimedi och en fantastisk konsert

Ja hörrni. I onsdags morse satt jag och Laura på tvärbanan mot fryshuset. Om vi skulle på kollo eller kö för en konsert kanske verkar lite mer oklart.
Var redan en hel del som satt i kön när vi kom. Vi fick vår köplats och bunkra upp oss helt enkelt. 
Sen kom Isa också som åkt från Jönköping.
(gif)
Vi hade sjukt tur med vädret! Skulle regnat hela dagen först men det var strålande sol hela dagen!!
Blev lunchpaus på Max. Vi laddade rejält med mat så vi skulle stå oss.
Vi hade tur med vädret i alla fall. Det var varmt och soligt. Och jackorna funkade perfekt som kuddar.
(gif)
Bättrade på sminket lite.
Babeeeee. Men nu kommer min arga lilla rant. Här står vi strax innan insläppet. Allt är fortfarande frid och fröjd. MEN, det är nu jag blir pissförbannad. Vakterna låter alltså folk som kommer PRECIS vid insläppet komma in först och skiter helt plötsligt i kösystemet som vi haft en dialog med dem hela dagen att det ska följas. Sen blir det kaos, alla börjar springa och kösystemet går åt fanders. Folk som dessutom betalt dyra pengar för M&G och soundcheck får inte släppas in först som de skulle. De grymma tjejerna som anordnat hela kösystemet som köat i ETT DYGN, de har legat ute i ösregn hela natten, knappt kunnat äta eller sova, hamnar längre bak än de som kommer precis vid insläpp. Vilket då också gör och jag blir så sjukt jävla förbannad. Dels att folk med gott samvete vägrar att ge plats längst fram åt de som köat i ett dygn och att vakterna bara helt plötsligt skiter i systemet. ARRGHHH. Vi fick rätt schyssta platser ändå i slutändan, mest tack vare att så många svimma... Aldrig varit med om något liknande, det var så sjukt varmt och kvavt att jag var livrädd att jag skulle svimma själv. Tack och lov gjorde jag aldrig det. Okej vi lämnar ranten nu. För inte ska några skitvakter förstöra konserten för mig.
Julia Michaels var förband till Niall. Så sjukt jäkla gullig brud. Vill vara bästis med henne. Hon uppmärksammar dessa tjejer som köat i ett dygn, och hoppar ner i publiken och ger en kram till tjejen som fyllde år. Alltså mitt hjärta så fint!! Grym publikkontakt också!
(gif)
(gif)
Goding!! 
Sen kom Niall upp på scen. Då slog hjärtat fort.
Finns typ ingen finare människa. Har bestämt mig för att vi ska gifta oss. Han vet bara inte om det än.
Han satte sig vid pianot och spelade en låt som aldrig kom med på skivan.
Börjar nästan grina nu när jag gör detta inlägg på grund av så sjukt bra konsert. Så underbar människa.
 
(gif)
(gif)
Baby!!
Vill bara få krama honom!!!!
Konserten tog slut alldeles för fort som alltid. Hoppas av hela mitt hjärta att jag en dag faktiskt får träffa honom och inte bara vara ytterligare ett ansikte i publikhavet.
Emelie's liv | |
Upp