Kåt på likes

Hörrni! Veckans poddis är släppt!! I veckans avsnitt pratar vi om bekräftelsebehov. Vi fokuserar mycket på bekräftelsebehovet på nätet, hur en tvivlat på om en bild, (framför allt på sig själv) varit "tillräckligt" snygg om en inte får ett visst antal likes och hur vi ibland tänker på hur liksen ser estetiskt snyggt ut på insta (supertöntigt, vi vet.) Vi pratar också om hur bekräftelsebehovet på Facebook har minskat sen föräldrarnas generation har tagit över för att de flesta i vår generation använder ju typ bara Facebook för att tagga varandra i videos/memes. Som vanligt spårar vi på temat och pratar bland annat om bloggande och entreprenörskap. Om hur vissa samarbeten kan verka med genuina än andra och att jag blev erbjuden en gång att göra ett samarbete med ett bastuföretag, för det tyckte de min profil passade till??? Detta leder till att vi börjar snacka om att deklarera och skatt och vi får lite kris för vi har rätt dålig koll. Vi delar också med oss av Ebbas favoritcitat, och hon blir arg för att jag inte gett henne cred när jag spridit det vidare. Och glöm inte! Det är inget fel eller någon skam i att ha ett bekräftelsebehov, alla har det mer eller mindre. Så länge du inte lägger ditt värde i det. Vi är bäst och det är du med! Vår podd ung och lagom dum finns som vanligt på acast, soundcloud och i podcastappen/iTunes så in och lyssna nu, och prenumerera om du inte redan gjort det!
Emelie's liv, Podcast | | En kommentar |

En söndagslista

Nämn något som gjorde dig glad igår
Middag med Natta. Det var mysigt.Vad gjorde du kl 08 i morse?
Då öppna vi på jobbet. Så jag slörpa i mig det sista kaffet och hjälpte en kund som hängde på låset.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
Kollade på en intervju med Niall. Inte kunna göra något annat än lyssna på hans musik och kolla på klipp med honom sen konserten. 

Det sista du sa högt?
Vad blir det till middag?

Det senaste någon sa till dig
Vegetarisk lassagne

Vad har du gjort i veckan?
Jobbat. Såklart. Såhär kan det se ut strax innan sex på morgonen i April.Tagit tunnelbanan till mormor. Ätit lunch och druckit kaffe.

(gif)
Testade SJUKASTE bubbelmasken. Blev ni rädda? Dock fått mer finnar än vanligt efter jag använde den i början av veckan. Men det kan likväl bero på att jag ätit mer socker än jag normalt gör denna vecka.
Haft AW med Anna. Vi drack en massa bubbel.
Då blev jag glad.
Så var jag ju på Nialls konsert också. Kan inte nämnas för många gånger.
Åt lunch på FLFL med kusinen.
(gif)
Spelade in poddisen med Ebba. VI snackade bekräftelsebehov. Imorgon släpps den.
 

Vad har varit bäst i veckan?
Nialls konsert. Inte ens svårt att välja.
(gif)

Vad längtar du efter nästa vecka?
Att ha ledig helg. Jobbar ju både valborg och första maj... Så kommer varken kunna fira valborg eller gå något första maj tåg. Suger lite.

Emelie's liv, Listor | | Kommentera |

Tjugoåttonde april

(null)

(null)
Det är lördag och jag kom nyligen hem från en jobbdag och ska nu ner i tunnelbanan för att åka och träffa Nattis. Vi har inte setts sen innan jag åkte till Bali så ska bli fint att få ses igen och prata om vad som hänt i livet sen sist. Ni får ju också en liten sneak peak på en av mina tatueringar här som jag gjorde förra veckan. Lovar att ni ska få bilder snarast!! Och förresten, vad sjutsingen har hänt med vädret??? Från förra helgen när det var över tjugo grader och sol till detta ständiga regn. Aja hoppas sommaren återvänder snart!
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp