Vad jag fyndade på loppisen i söndags

Egentligen hade jag kunnat sprida ut detta till flera olika inlägg! Men slår ihop det till ett och samma istället för att visa er vad jag jag fyndade på bloppisen i söndags!
Bland annat fyndade jag denna fina mjukisbyxdress av Vanja, den hade jag på mig på jobbet med en rödrandig tröja under!
Både snyggt och bekvämt! Byxdressen kommer från början från gina och tröjan som är min egen är från zara.
På kvällen skulle jag träffa Lovisa och dricka skumpa för att fira att jag fått mitt jobb och att hon blivit befordrad! Jag körde all about green med dessa underbara byxor från mango som jag köpte av Josefin och min gröna tröja från monki!
Spexigt
Till och med ett grönt band i håret blev det, fick faktiskt detta på bloppisen Josefin och Vanja hade i våras!
En annan dag hade jag en högmidjad jeanskjol från Lee som jag loppisfyndade av Josefin den med!
Till den körde jag bara på min statement tee från Monki!
Igår hade Natta tjugo års "gathering" och då såg jag ut såhär!
Byxorna är köpte från asos, blusen köpte jag av Josefin på bloppisen, den kommer från Mango! Och örhängena kommer rån Monki. Men nu har ni fått se mina fyra fina fynd jag köpte på bloppisen för en vecka sen!
Kläder/Mode | |
#1 - - Jenn - forever abroad:

Så kul, vilka fynd alltså! Jag var också förbi bloppisen och fick med mig en guldglittrig sak hem, supertjusig kofta för nästa ingenting. Har visat den här i min blogg: https://jennifersandstrom.se/2017/09/14/darfor-shoppar-jag-second-hand/

Svar: Eller hur! :D Ja den var ju så fin!! Visst träffades vi en snabbis där? (Jag stod och hängde med Isa vid dörren) För visst var det du som kände Linda som skulle lämna tillbaka hennes hörlurar? ^^
Emelie Westlander

Upp