Sex stycken tips från juniflickan

Tänkte att jag skulle ge er ett gäng tips så här på fredagen!
1. Ni har väl inte missat att jag är veckans blogg denna vecka på blogg.se? Läs intervjun HÄR.
2. Är du och din(a) vän(ner) eller partner sugen på cava? Då borde ni bege er till Folkbaren på Hornsgatan som ligger på Södermalm (Stockholm.) Där får ni ett glas för femtionio kronor eller en hel flaska för tvåhundranittiofem pix, bra deal!
3. Vi går mot mörkare tider igen, suck... Bilderna har en tendens att gå mot det gula och röda hållet så här års och då har jag ett supertips på hur du kan rädda dina bilder från det överdrivet gula ljuset. HÄR hittar ni det.
4. Vi tar ett till fotorelaterat tips! Jag frågade i fotogäris gruppen på facebook om någon hade tips på fjärkontroll till kameran så jag kan få bättre fokus när jag ska ta exempelvis outfitbilder på mig själv. Du fick jag det ubermegabra tipset på en gratis app, gratis är gott och den funkar! Har du en smartphone söker du i app store eller motsvarande efter panasonic image app. Därifrån kopplar du mobilen till din kameras wi-fi (vilket då är ett krav att kameran har för att detta ska funka) och så ser du kamerans skärm direkt i mobilen och trycker på den punkt där du vill ha fokuset. Sen klickar du bara på den lilla kamera symbolen och varsågod där har du skärpa utan att behöva springa fram och tillbaka mellan kameran för att se om bilden blev suddig eller ej.
5. Jag blev intervjuad av Jenny på Metro Mode om min psykiska ohälsa. Läs intervjun HÄR och har du missat inlägget jag skrev i somras kan du läsa det HÄR.
6. Eftersom att jag jobbar på ett kafé innebär dett dettaatt jag står upp i större delen av min arbetsdag. Då är det viktigt att ha sköna skor som stödjer fötter, knän och rygg! Något jag inte hade när jag jobbade i butik vilket var dumt för jag fick alltid ont. När jag var på stan med mamma i helgen bestämde jag mig därför för att investera i ett par riktigt sköna arbetsskor! Och jag hittade rätt på första försöket (observera att jag provade andra modeller också för att jämföra.) De är så sköna och hittills har jag inte haft det minsta problem med ont i fötterna eller knäna (ryggen är en annan femma, men har en skolios får en tyvärr tåla att ha ryggont från period till period.) Okej okej det är min första arbetsvecka, men tänker ändå att det är något en märker rätt fort. Skorna hittar du HÄR eller i din närmsta ecco butik.
Emelie's liv, Tips | |
Upp