Några bilder ur min mobil

Var på Niall Horans konsert, bananas att det inte synts här än!! Stod näst längst fram och det var så magiskt!! Alltså åhh, finns inga konserter som jag blir så påverkad av som one direction eller ja nu när det kör solo. Liten side note, råkade även skämma ut mig lite smått när han sa "gents say hello" och jag hörde helt fel vilket resulterade i att jag var den enda i hela publikhavet som skrek vilket hördes tydligt och syntes eftersom att jag stod så långt fram. Vilket gav honom och publiken ett gott skratt, lyckades till och med av en slump fånga denna incident på film. Aja, ser det ändå som en win, nu vet han i alla fall om min existens.
Också firat Natta som fyllt tjugo med middag, drink- och spelkväll hos henne. Var en himla mysig och rolig kväll!
Trött selfie x 9
Lagade också en supergod lunch en dag, lite sådär släng ihop vad som finns hemma. Kanske inte ser ut som så mycket för världen men detta är då alltså nudlar med silkestofu marinerad och stekt i soya, sweet chili, ingefära, risvinäger, sesamolja och cayenne och zucchini i samma marinad och toppat med sesamfrön och jordnötter.
Stod själv på Nybro och var psykiskt utmattad efter stressen och paniken när kassan slutade fungera när det var kö, fick kontakta supporten och hela faderullan och så stod det längre tid än vad det skulle ta att stänga på grund av att jag var tvungen att köpa en flera kilo tung sopkasse runt kvarteret (eller ja tack och lov så kom en gullig småbarnspappa fram och erbjöd sin hjälp för han tyckte synd om mig och hjälpte mig till soprummet.) Men förutom det så går det bara bra på jobbet, har bara varit extremt trött i och med att jag torsdag till söndag gick upp vid femtiden varje dag.
Hoppas ni inte spyr på alla kattbilder, men så mysigt och ångestdämpande att ha denna fluffboll som gosar med en när en kommit hem igen!!
 
Emelie's liv | |
Upp