Något jag är väldigt bra på

Blogg.se kommer nu under tre veckor ha tävlingen #urbanchallenge där en kan vinna ett hudvårds-kit från urban gloss som peppiga Josefin har varit med och skapat! Givetvis vill jag lämna ett bidrag till tävlingen för finns inte något tillfälle jag inte tar i akt att skryta om min superpower. Vissa kanske kommer tycka detta inte låter så påfundigt, som en sak många säger att de är bra på. Men jag är bara inte bra på det, jag är en MÄSTARE! Jag pratar förstås om matlagning! Vissa kanske har sina nischer och områden de är bra på men jag måste säga att jag är bra på det mesta inom matlagning! Jag är duktig på upplägg, jag är duktig på tillagningsprocessen och jag är sjukt megabra på att sätta smaker! Jag är familjen, släktens och kompiskretsens lilla mästerkock! Och matlagningen har alltid funnits med mig sen jag var liten och alltid varit en stor del av mitt liv! Drömmen är att på något sätt kunna jobba med mat (vilket jag gör till viss liten del nu på fabrique), ge ut min egna kokbok och/eller ha mitt eget matlagningsprogram!
Men däremot har jag en paradrätt, en rätt jag ofta lagar när det blir flera gäster. För jag vet att jag ALLTID gör det bra! Dessutom går det att variera på så många sätt. Jag talar förstås om risotto! Jag har en talang för att få till den där perfekta konsistensen på riset, det ska vara krämigt och lent men samtidigt ha den där lilla lilla kärnan i mitten så det inte blir grötigt. Jag har känslan för att få till de rätta smakkombinationerna (det är jag i och för sig bra på med all matlagning *the bragging continues*)
Ikväll ska jag laga just det, en risotto! Ikväll blir det en kantarellrisotto smaksatt med citron och salvia. Är nästan avundsjuk på mig själv! Ne ska nog sätta igång med maten nu för magen började att kurra och det vattnas i munnen när jag skriver detta!
Emelie's liv | urbanchallenge | |
#1 - - Plan Två :

Men så gott! Vad länge sen jag åt det, ska nog ta tag i det asap :)

Svar: Ja visst är det galet gott med risotto! Det tycker jag absolut att du ska göra :)
Emelie Westlander

Upp