Mina bästa tips hur du vänder en dålig dag till en bra

Blogg.se har haft tävlingen #urbanchallenge där en kan vinna ett hudvårds-kit från urban gloss som peppiga Josefin har varit med och skapat i två veckor nu! Nu är det sista veckan och idag ska jag berätta för er hur jag vänder på en dålig dag.
 
Såhär, alla har vi dåliga dagar. Och vissa blir bara så, en dålig dag rakt igenom utan vändpunkt. Men ibland kan en faktiskt lyckas vända på en dålig dag så den faktiskt blir bra eller i alla fall helt okej! Så om jag vaknar en dag och känner att jag är på helt fel sida så börjar jag dagen med (om jag har tid) att äta en lite extra god frukost framför en feel good serie. Hinner jag inte med det sätter jag på en podcast jag vet att jag skrattar till när jag gör mig i ordning eller på väg till jobbet, just nu får Hampus och Keyyos podd frågar åt en kompis mig att fnissa en hel del.
 
Jobbar jag vet jag nu att jag kommer ha goa kollegor som kommer få mig på bättre humör på jobbet, gör jag inte det ser jag till att träffa en vän istället. Om det mot förmodan inte finns någon som kan ses på dagen finns det säkert någon som i alla fall har tid för ett litet telefonsamtal så jag bara kan prata av mig lite. Annars är serien friends och något gott att äta den bästa medicinen.
På kvällen är det ultimata för mig att ha en middag med mina fina vänner (familjen funkar ju som "reserv" där om vännerna är upptagna, att istället göra det lite extra mysigt med familjen), kanske gå ut och ta ett glas om vi känner för det och vips har en dålig dag blivit en bra dag! 
Saknar mina babes så himla mycket<33
 
Sen kanske vissa av dessa tips är för "ambitiösa" för vissa. Om en denna dag inte skulle ha något att umgås med får en helt enkelt försöka muntra upp sig i sitt eget sällskap. Sätt på en rolig serie, som till exempel friends, how I met your mother, modern family eller please like me (det är i alla fall mina bästa feel good serier.) Ät något lite extra gott om du vill, ta dig ut på en promenad och köp dig något lite extra om det så är en tröja eller läppsyl om du har råd. Bara försök göra de där små sakerna som gör att dagen blir lite bättre. För då får du den där vändpunkten på dagen så den dåliga dagen blir till en ganska bra dag ändå!
Emelie's liv, Tankar/Åsikter | |
#1 - - Felicia:

vilket härligt inlägg <3 :D

Svar: Vad roligt och fint att du tycker det <3
Emelie Westlander

#2 - - viskningen:

Tack!

Svar: <3
Emelie Westlander

#3 - - Johanna:

Precis vad jag behövde läsa. Tack för tipsen :)

Svar: va fint! varsegod <3
Emelie Westlander

#4 - - Johanna:

Åh gillar med den podden frågar åt en kompis. Grymt inlägg!

Ha en super grym dag

Svar: Ja den är kul! Tack :) Du med!
Emelie Westlander

#5 - - liljasstjrna.blogg.se:

Tack för ditt inlägg, idag har jag nämligen inte banat på rätt sida, men kan du och andra vända den till en bra dag (eller i alla fall) okej så kan jag också.

Svar: Klart att du kan! Tror på dig!! Skickar styrka<33
Emelie Westlander

#6 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Superbra inlägg! :)

Svar: Vad fint att du gillar det :)
Emelie Westlander

Upp