Lyxfrukost och bloppis på en söndag

Söndagen började med sminkning i sängen samtidigt som jag kollade på 11.22.63, det är en utmaning att vara fokuserad på att fixa brynen samtidigt som en försöker hänga med i serien må jag säga!
Strax efter tio befann jag mig utanför greasy spoon och skrev upp mig på kön som var fyrtiofem minuter, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Var där med min barndomsvän Antonella! Vi har inte setts på ett bra tag bara vi två så det var himla fint att få ses och catcha upp lite!
Så mysigt där inne!!
Vi beställde båda in deras banana maple french toast med yoghurt, pecannötter och bär (lite snålt på bären däremot tycker jag...) Jag drack en cappuccino på havremjölk till det och Antonella varm choklad och apelsinjuice. Alltså mmmm, det var så gott!!
Efter det mötte jag upp Moa för att gå på bloppisen på Influencers of Sweeden. Så mycket folk!! Tack och lov kom vi in typ först (denna bild är alltså tagen efter vi varit inne och fyndat) men lyckades inte knipa det underbara rosa fluffet som jag så gärna ville ha... Men lite andra fina fynd blev det som ni kommer få se senare i veckan!
Ångrar att jag inte köpta Floras fina senapsgula manchester kjol..
Och har ni sett vem som var dörrvakten! En sådan fin överraskning det blev! Det var ingen mindre än Isa! Så fick en fin pratstund med henne och började själv agera bonus dörrvakt, haha. Resten av dagen hände inte så mycket, hade öppning på jobbet dagen efter så blev en tidig kväll för min del. Hade ni något kul för er i helgen? Vad ska ni göra denna?
Emelie's liv | |
#1 - - norrbotten emma:

ha en fin dag

kramis

Svar: Tack desamma!
Emelie Westlander

#2 - - Madeliene:

Fin blogg!

Svar: Tack du!
Emelie Westlander

#3 - - Frida G Svensson:

Det låter som en alldeles perfekt dag! och vilken underbar lyxfrukost!

Svar: Det var verkligen en bra dag!! Och frukosten var ju bara sååååå god!!
Emelie Westlander

Upp