Kulturtisdag : Dessa böcker vill jag läsa i höst

Känns lite som jag har samma mål varje höst, att börja läsa mer. Får se om jag kan lyckas bättre med det målet denna gång! Har är några böcker jag vill ha läst till årsskiftet!
Tre saker jag inte vet om dig av Julie Buxbaum som är en feel good kärleksroman om Jessie som tvingas flytta med sin pappa LA. Men kanske blir det inte så illa som hon trott när hon får kontakt Någon Ingen, men vem är han egentligen?
 
Du, bara av Anna Ahlund också en kärleksroman om John som blir kär i killen hans syster har paxat.
 
Våra kemiska hjärtan av Krysthal Sutherland en roman om den första kärleken (ni märker ett tema kanske här på vad jag gillar att läsa).)
 
Bodil Malmsten Samlade dikter ja det är helt enkelt Bodil Malmstens dikter samlade i en bok, fick den i tjugoårspresent av min morbror och det är boken som står först på listan att bli läst nu i höst.
 
Just nu är jag här av Isabelle Ståhl här har vi ytterligare en kärleksroman som handlar om Elise som normalt faller för medelårsmän, men sen träffar hon Victor och då förändras allt. "Just nu är jag här handlar om hur man ska kunna säga »jag älskar dig« i en avförtrollad tid där alla ord har förlorat sin mening, men där längtan efter närhet är ofrånkomlig."
 
Expeditionen : min kärlekshistoria (den illustrerade utgåvan!!) av Bea Uusma Den här boken innehåller anteckningar från Värgasballong-expeditionen runt Nordpolen 1897 som gick totalt snett. Än idag vet vi inte vad som hände de tre männen som begav sig iväg. Boken innehåller kärleksbrev från en kvinna som förlorade sin fästman. I denna bok får vi följa flera teorier om vad som kanske hände dem, för det var inte logiskt! De hade all utrustning och kunskap för att klara sig. Denna bok står nog som nummer två på listan av vad jag är mest spänd på att läsa!
 
 
Men de är de böckerna som står på min att läsa lista just nu! Har ni några böcker ni är sugna på att läsa i höst?
 
 
Kulturtisdag | |
#1 - - Felicia :

Åh tack för boktips!!! :D

Upp