Glossybox : Beauty and the city

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Någon gång förra veckan kom månadens Glossybox! Förra månaden fick Glossybox inlägget ta en paus som ni kanske märkte eftersom att jag var så missnöjd med innehållet. Men denna månad är jag verkligen nöjd och har dessutom hunnit testa alla produkter och kan berätta för er vad jag tyckte! 
Detta innehåll fick jag alltså denna månad
 
PICK AND PINCH pink metallic slant tweezer: En ögonbrynspincett som med sina vassa kanter och smala spets till och med greppar de minsta och finaste håren och förenklar att forma brynen.
Vad tycker jag? Jag tycker att den var suverän! Helt ärligt är det bland de bättre pincetterna jag har haft för mina bryn. Den får lätt grepp även om de kortare och tunnare stråna och får ett extra plus i kanten för den fina färgen.
 
THE BEAUTY CROP grlpwr liquid lipstic "peach please": Flytande och krämigt läppstift i en korallrosa nyans som ger ett matt resultat som håller. Lätt att applicera och torkar inte ut tack vara sheasmör och vitamin E.
Vad tycker jag? Njet. Svårapplicerad för den torkar in så fort. Fick mäcka en hel del för att få till en jämn färg som blev aldeles för kraftig och extremt svårt att få bort.
 
NATURAL CARE fine liquid soap almond oil: Lyxig tvål med hundra procent ren mandelolja och en söt doft av mandel, den är mild mot huden, fri från parabener och mjukgör och skyddar huden.
Vad tycker jag? Den känns verkligen mjuk och skonsam mot min hud! Doftar gott och känns lyxig.
 
MANNA KADAR glo illuminator: Flytande highlighter med en svag rosa ton och lätt skimmer som ger en fräsch lyster.
Vad tycker jag? Lite svårapplicerad eftersom att den var väldigt rinnig. Men ger ett fint glow med rosa ton (och jag ÄLSKAR ju rosa) Känns perfekt om en vill ha ett svagt glow till vardags istälet för highlightern eller blanda i foundation (eller cc cream som jag då använder) för extra lyster.
 
BEAUTANIQ BEAUTY radiant glow sheet mask: En näringsrik sheetmask med aktiva ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb som ger en fin lyster, jämnar ut och ger energi och trött hud.
Vad tyckte jag? Känndes  härlig och återfuktande! Men jag har också en hatkärlek till sheetmasks då de sällan har en form som sitter bra på mitt ansikte och därför inte känns så skönt medans den är på. Därför föredrar jag generellt sätt "vanliga" ansiktsmaskar.
 
Vill du också prenumerera på glossbox? Kostar endast hundratrettionio kronor i månaden och varje månad får du hem en box med fem härliga skönhetsprodukter för ett värde av cirkus tusen kronor. Klicka HÄR för att signa upp dig.
Glossybox, Skönhet | |
Upp