När mamma fyllde år

I torsdags fyllde mamma år och det skulle såklart firas ordentligt! Jag jobbade ett kort morgonpass och mamma hade tagit dagen ledigt så vi bestämde oss för att göra något roligt tillsammans under dagen.
Vi började på fiskspaet och fick all död hud från våra fötter uppätna av fiskarna. Skillnaden mellan mina och mammas fötter though....
Vi fick varsin kokosnöt med jordgubbssaft i.
Men sen när mamma tog upp sina fötter och jag fick ha kvar mina en stund kom alla fiskar snabbt till mig!
Sen fick vi välja bland lite olika krämer och smörja in oss, jag tog en med lavendel.
Efter fiskspaet hade vi bokat ett bord för afternoon tea på svenskt tenn.
Allt var så sjukt gott!!
Min macka var en dröm! På den var det färskost, linsröra, ugnsrostade betor, picklade tomater, sallad och någon nötcrunch, alltså wow!
Så fick vi scones och små bakelser också (ursäkta smått överexponerad bild i vissa partier men ljuset var dåligt från början.)
Sen var det hem och skåla i bubblor som gällde!
Mamma fick fina presenter, jag vann pris i inslagning om jag får säga det själv. Och i present fick hon att vi ska gå på vin och chokladprovning!
Sen hade vi bokat bowlingbana!
Jag vann överlägset som ni ser, För visst vinner den med minst poäng?
Sen skulle vi ut och äta, då var jag såhär tjusig i min nya klänning jag fått av tjejerna på aéryne.
Vi hade bokat bord på min bästa restaurang här i världen, surfers!
Vi började att beställa in drinkar, här är jag och sistra mi. Min var megagod med mango, ingefära, honung, mynta och gin (enda tillfället jag dricker starksprit, som några av er kanske vet dricker jag aldrig sprit i festsammanhang.) (parantes nummer två, obs obs, hennes var såklart alkoholfri.)
Sen kom maten in, så mycket god mat!!!
Deras tofu är meningen med livet, bara så att ni vet!
Så god att vi blev tvungna att beställa in ännu mer, beställer alltid tofu när jag äter på surfers. Den är alltså friterad i två omgångar och marinerad i någon megagod sötaktig soyaaktig sås med ingefära (gahhh varför hemligt recept.) Nee alltså om jag fick bestämma skulle jag kunna äta på surfers alla dagar i veckan!
Efterrätt tog vi också! Jag och sistra mi delade på en mangomousse med vaniljgrädde och mjölkchokladkräm med kinesiskt hagtornäpple. Måste dock säga att popcornglassen jag åt i Visby i somras var bättre! Men nu ska vi inte klaga, en riktigt bra dag blev det när vi firade mamma!