Vad jag har gjort denna torsdag

Efter jag jobbat klart så fick jag en snap från Lollo som frågade om jag ville ta en spontanfika, jag slutade tidigt idag nämligen och hon börja sent. Klart jag ville det! Så jag promenerade bort mot henens del av söder och gick förbi fina höstträd.
Vi satte oss på Älskade Traditioner och delade på en kanelbulle och drack varsin kopp kaffe på det. Fabriques bullar är dock mycket godare (är kanske inte så opartisk där i och för sig, hehe.)
Efter fikat så gick jag hem och käka lunch och sen blev det ett träningspass. Klarade dock inte av att ta i så mycket för slogs av något illamående. De senaste två veckorna har jag haft en gnolande illamående och krampande magvärkar som kommer och går, vette sjutton vad det kan bero på. Får väl hoppas att det passerar snart annars får jag väl kontakta en läkare, blö.
Trodde under några timmar idag att jag tappat detta armband och blev så otroligt ledsen. Varför det kanske ni tänker, det är ju bara ett armband, och ja det stämmer till viss del. Men eftersom att det är ett släktarv från min mormors mor så har det ett stort sentimentalt värde för mig och är i stort sätt det enda smycket jag äger som är oersättligt. Lyckan då när jag upptäcker att det var ett hål i jackfickan och att det åkt ner där!!
Och angående #metoo som har "trendat" under veckan. Såg denna illustration på instagram och tycker den var så jävla (ursäkta svordomen men det är faktiskt bara ett ord) klockren! Har själv funderat på om jag ska skriva ett inlägg om det men vet inte om jag orkar. Inte för att jag inte tycker det är tillräckligt viktigt utanför att det är tungt och i jämförelse med allt vidrigt jag läst att icke-män har blivit utsatta för så är inte mitt så stort. Är i och för sig ganska bra att förminska mina problem också. Men skrev ju faktiskt några av de händelserna jag råkat ut för förra sommaren som ni kan läsa HÄR om ni vill.
Ne men nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Riverdale, hade varit lite göttigt med dessa popcorn (längst ner i inlägget) att mumsa på samtidigt, men popcornkärnorna är slut och ska äta halloumiburgare till middag om ett litet slag. Hur har eran torsdag varit? Vad har ni hittat på? Har också blogginlägg från en vecka bakåt att läsa ikapp, suck...
 
Emelie's liv | |
Upp