Tankar och smått om måndagen

Glad måndag från en trött juniflicka! Hur mår ni? Själv ligger jag i sängen med en tryckande huvudvärk, likt min migrän liknande huvudvärk jag får från tillfälle till tillfälle. Tror det är en kombination av att ha gått upp klockan fem och lågtrycket jag ogillar som kommer med regnet som jag tycker är så mysigt. Har jobbat fem av nio dagar på rak nu, så är "over the hump" men undrar just nu hur sjutton jag ska orka gå upp vid fem resten av veckan innan jag får ledig helg. Jaja, det är bara att klara och jag ska också sluta klaga, för har faktiskt ett jobb jag trivs enormt bra på och med ubergulliga kollegor!
bilden är en gif
 
Fotade de enda två partierna i mitt rum som är "städade". På golvet ligger en blandning av ren och smutstvätt och skrivbordet är belamrat med mina skönhetsprodukter, skålar jag inte ställt upp på hyllan än #lat och pennor osv osv. Vet ej vad som har hänt, normalt brukarjag vara lite mer pedantiskt med att ha rent på mitt rum... Måste ta tag i detta och röja upp lite. Men får bli imorgon när jag förhoppningsvis känner mig lite mer i form!
 
Och hörrni, glöm nu inte frågestunden! Svarar på allt på torsdag så du har fortfarande chans att få din fråga besvarad. Inte rädd för att svara på några frågor så kör på! Ni hittar den HÄR.
Emelie's liv | |
#1 - - Greta Peetre:

Fina bilder! Vilket snyggt inlägg <3
Kram// http://gretas20.se

Svar: tack så mycket <3
Emelie Westlander

Upp