Min torsdag

Efter jobbet så hämtade jag ut ett packet på posten från urban gloss. Vann nämligen deras tävling med inlägget med mina bästa tips hur du vänder en dålig dag till en bra
 Är så taggad på att testa dessa produkter!!
Sen åt jag lunch, rester av en SVINGOD "vegansk" (nästan vegansk i alla fall minus parmesanosten) kantarellpasta som jag också plåtade för att kunna ge er receptet nästa vecka. Bra va! Tror däremot att det var någon mer än jag som var lite sugen på den där pastan, haha!
Sen tog jag en lång varm dusch, varit så frusen idag! Ovanligt för mig som kallas madam frost här hemma. Om vintrarna brukar min familj beskriva mitt rum som lägenhetens frysbox. Jag har aldrig på mitt element över tjugo grader utan oftast snarare på tio till femton, och typ mars/april-november/december är det inte ens på. Svalt är skönt om ni frågar mig. Nu blev det lite sidospår där... Men passade på att testa min magic mask från urban gloss, så härlig! Efter den smörjde jag in mig med serumet och ansiktskrämen för att ge mig själv en riktig fuktbomb. Mamma märkte tydligen skillnad på mitt ansikte när hon kom hem?? Sa att jag såg extra glowy ut så det är väl verkligen en magisk mask antar jag.
 
Emelie's liv | |
#1 - - Matilda:

Åh har tittat på de produkterna ett tag, verkar så bra!! Gör gärna en utvärdering om vad du tyckte sen, hade uppskattats! :)

Svar: Det ska jag absolut göra! :)
Emelie Westlander

Upp