Kulturtisdag : Dessa serier följer jag i höst

Ovanligt lite serier för att vara mig som jag kommer följa för att vara normalt för mig. Många av serierna som jag vanligtvis brukar följa på hösten har antagligen slutat eller kommer istället sändas under tvåtusenarton. Normalt brukar jag följa typ tio serier.. Hehe, kanske dags för en seriekategori snart. Men borde kanske seriedetoxa lite så kanske är lite bra ändå, att det blir lite färre serier denna höst.
VÅR TID ÄR NU: Svensk serie som hade premiär igår. Den börjar på fredsdagen nittonhundrafyrtiofem och ska utspela sig flera år framåt. Tycker den verkar himla mysig och bra så kommer definitivt fortsätta följa den! Plus att Charlie Gustafsson och Adam Lundgren är fina att titta på. 
JANE THE VIRGIN: Denna skruvade, flummiga, roliga serie kommer tillbaka för en säsong fyra. Pepp pepp!! Handlar om Jane som av en olyckshändelse blir artificiellt inseminerad och hur hela livet helt plötsligt förändras. SPOILER ALERT! Dock har jag fortfarande inte förlåtit dem för att de dödade Micheal.
RIVERDALE: Riverdale återvänder för en säsong två. Är så spänd efter cliffhangern den sluta med!! Men är jag den ända som inte gillar Victoria och Archie tillsammans?? Älskar Bughead!!! Men förstår mig inte på Varchie, känns påtvingat. Vi får se vad som händer nu i säsong två!
STRANGER THINGS: Den spännande, nervkittlande serien som halvt skrämde mig till vettet förra säsongen återvänder för en andra säsong. Kommer jag se den, självklart! Kommer jag bli skrämd till vettet igen, givevis.
MODERN FAMILY: Slutligen har vi Modern Family som nu återvänder för en nionde säsong. Alltså tröttnar ALDRIG på denna serie! Den är bekräftad för en tionde säsong också, yay! Må den aldrig sluta.
 
Vilka serier följer ni i höst? Jag har sen ettan på gymnasiet haft en "tradition" att jag ser om hela Friends under hösten, så ska nog fortsätta med den traditionen i år också!
 
Och hörrni, glöm nu inte frågestunden! Svarar på allt i övermorgon så du har fortfarande chans att få din fråga besvarad. Inte rädd för att svara på några frågor så kör på! Ni hittar den HÄR.
Film och Serier, Kulturtisdag | |
#1 - - Linn:

Åh den svenska verkar spännande! Får jag verkligen kolla in :D

Svar: Ja det tycker jag du ska göra! Den verkar verkligen lovande!! :D
Emelie Westlander

#2 - - Ida Bjelkert:

Åh, älskar serier. Jag kollar på Modern Family just nu! :)

Svar: Jag med!! Den är verkligen mysig modern family :)
Emelie Westlander

#3 - - Ewe:

Följer också Modern Family och Jane the Virgin! :) Serier är det bästa jag vet på hösten så följer ett par stycken...
Här är min lista om du vill ha tips! ----> http://www.imdb.com/list/ls020805388/

Svar: Bra serier dom två :) Samma här! Ja men serietips mottages alltid med öppna armar! Ska absolut kika in!
Emelie Westlander

Upp