Glossybox : The autumn effect

Inlägget innehåller affiliatelänkar
 För en vecka sen fick jag hem månadens glossybox, the autumn effect. Bara boxen var grymt snygg ju!!
Let's open it!
Ser lovande ut däri, eller hur?
Dessa produkter fick jag alltså!
 
L'OCCIATANE shea light comforting face cream: En ansiktskräm berikad med sheasmör, absorberas fort utan att kladda.
 
DR PAWPAW original balm: Smart multiprodukt som innehåller paw paw från papayafrukten som har naturligt läkande egenskaper. Ett multibalm som funkar lika bra till läpparna som torra hudpartier och att ge extra fukt åt håret.
 
HOT MAKEUP chrome eyeshadow: En ögonskugga i fin skimmrig höstig färg som det går att bygga upp intensiteten på, funkar därför lika bra till vardags som till festen.
 
NAOBAY equilibria gel to milk cleanser: Rengöringsgel med oliv- och mandelolja från ekocertifierade Naobay. Gelen ändrar textur i kontakt med vatten och blir till en lätt rengöringsmjölk. Produkten masseras in på torr hy och sköljs sedan av. (Den kom faktiskt i perfekt tid då min sminkborttagningsfoam från oliva nästan är helt slut!)
 
SCHWARZKOPF BC BONACURE moisture kick cleansing conditioner:  En icke löddrande balsamtvätt som rengör och vårdar håret i ett steg. Formulan med micheller-teknologi bevarar hårets naturliga fukt minimerar frissighet och ger håret en riktig fuktkik.
 
Blev du också sugen på att prenumerera på glossybox nu? Klicka då HÄR och signa upp dig, kostar hundratrettionio kronor i månaden för en löpande prenumeration eller så signar du upp dig för tre, sex eller tolv månader.
 
Och hörrni, glöm nu inte frågestunden! Svarar på allt på imorgon så du har fortfarande chans att få din fråga besvarad. Inte rädd för att svara på några frågor så kör på! Ni hittar den HÄR.
Glossybox, Skönhet | |
#1 - - Johanna Utterberg:

Boxen var ju bara för cool!! Och vilka härliga produkter som låg i! :)

Svar: Eller hur! Ja verkligen :)
Emelie Westlander

Upp