Glossybox : Essentials Made Easy

Ännu en glossybox har kommit till min dörr och även denna fylld med spännande skönhetsprodukter! Vi tar och kikar vad som är däri.
 
AFTERSPA magic makeup remover: Innovativ rengöringsduk som på ett skonsamt sätt tar bort makeup och orenheter. Den mjuka duken passar perfekt för känslig hy. Tvätta den i maskin före och efter användning, sen är den redo att användas igen. Är så spänd på att testa denna! Att enbart denna duk utan någon sminkborttagingskräm eller dylikt ska ta bort sminket låter ju för bra för att vara sant! Återstår att se.
 
NCLA clean up your act: Vi gör alla misstag ibland, speciellt när det kommer till manikyren. Den här pennan med nagellacksremover hjälper dig att få en proffsig manikyr! Dutta försiktigt mot oönskat lack och torka av toppen efter användning. Hur smidigt! Jag är inte något proffs när det kommer till att måla mina naglar, så hur praktiskt är det inte med denna penna då när nagellacket kommer lite utanför istället för att hålla på att pilla med vanlig remover och tops.
 
PIXI BY PETRA brow tamer: Pixis hållbara ögonbrynsgel har en transparent formula som passar bra att använda både direkt på din bryn eller i kombination med ögonbrynsfärg. Formar, fixerar och håller brynen på plats! ÄLSKAR brow gels!! Denna är dessutom cruelty free, tummen upp på det!
 
YVES ROCHER koncentrerad duschgel: Gör en insats för planeten och njut av en väldoftande dusch! Den koncentrerade duschgelen är bara 100ml men räcker till lika många duschar som en normalstor 400ml flaska. Toppen då flaskan består av hälften så mycket plast. Testade denna idag när jag tog en snabbdusch och den doftar så gott!! Hur den ska räcka lika långt som en vanlig 400ml flaska förstår jag inte riktigt dock? Men det återstår väl att se.
 
THE HUMBLE CO. humble natural toothpaste: Svenska the humble co. har grundvisionen: minimal miljöpåverkan och maximal social inverkan. De lanserar nu en ny flourtandkräm med fräsch smak av mint. Till skillnad från flera andra tandkrämer är den helt vegansk. Även denna testade jag faktisk nu imorse. Den kändes betydligt skonsammare än andra tandkrämer jag använt, kanske därför jag inte får samma sådana extrema renhetskänsla i munnen? Har ju faktiskt även använt the humble co. tandborstar i över ett år nu och tycker om dem så himla mycket! Dels är de miljövänliga, dels säljs en viss procent av tandborstkostnaden till välgörenhet och så är den mjuk och behaglig att borsta med. Win win!
Glossybox, Skönhet | |
Upp