Förra veckan genom min mobil

Så här vacker var himlen en morgon när jag promenerade iväg mot jobbet!
Fick något craving av rårakor efter vår tid är nu, mina toppades däremot med lingonsylt och persilja istället.
Facetima också med denna pingla, vi hade varit lite för dåliga på att prata om livet på sistone så vi hade en del att catcha upp om.
Tvättade också mina sminkpenslar, något en bör göra en gång i veckan egentligen men det gör jag långt ifrån (och beauty bleandern bör en tydligen tvätta dagligen, oh well...) Hög tid att jag gjorde det nu med andra ord, hehe...
Detta kanske inte ser mycket ut för världen, men en kväll lagade jag färsk (potatis)gnocchi med parmesan och salviasås. Smarrigt värre!
Sen blev det fredag och då var jag så här glad för hade äntligen jobbat "klart" mina nio dagar på rak.
Hade lite far dotter kväll med pappa och gick på bio och såg Dunkirk och käkade middag på Stockholm Tapas, så bra film och så god mat!!
Dagen därpå träffade jag Isa och delade på en flaska bubbel på folkbaren. Vi snacka business, killar, sociala koder och fnissa en del.
Dagen därpå blev det ett glas med min "bakiskur".
På kvällen skulle jag till Engelbrektskyrkan, efter att ha virrat runt i ösregn och blåst som paraplyet knappt kunde skydda mig ifrån så hittade jag till slut rätt!
Min bestie Ebba hade nämligen konsert där med sin kör. Alltså wow vad duktiga de var!!
På kvällen experimenterade jag lite och gjorde en skål med kokoskarameliserade popcorn smaksatt med rosmarin. Crazy bananas vad gott det blev!! Men det var förra veckan i ett nötskal.
Emelie's liv | |
#1 - - ISA:

Åh fina veckan, behövde den där kvällen så mycket! och tack för påminnelse om rårakors existens, bästa maträtten. Typ ;) KRAM fina <3

Svar: Du detsamma<33 You're welcome ;) Kram Kram<3
Emelie Westlander

Upp