En smått sen liveblogg

Blev lite väl tidsoptimistisk idag och har gjort typ hälften av vad jag hade tänkt att hinna med. Därav också ett senare blogginlägg än tänkt och är inne i en lite torkaperiod just nu. Så feel free att komma med förslag och idéer!! Förhoppningsvis har ni inget emot den ökade mängden vardagsinlägg!
(null)
Min skrivbordshörna förvandlades till en mini inspelningsstudio för att få klart min systers present. Hon fyller nämligen sjutton imorgon!
(null)
Tänker att jag vinner pris i bästa present, eller vad säger ni? Vad jag har gjort är alltså att jag har skrivit om Veronica Maggios låt sjutton år till min syster och så fick jag hjälp av några familjevänner att spela in musik till. Sen kommer jag alltså lägga i den en plåtburk med Kelloggs flingor som jag köpt så blir det som när vi var små och fick en leksak i flingpaketet!
(null)
Sen halv fyra har jag suttit barnvakt och det ska jag göra i ett gäng timmar till. Åt sushi till middag och nu har båda barnen somnat så tänkte läsa ikapp lite bloggar och sådant. Föräldrarna kommer inte hem på ett par timmar till. Hörs imorgon igen kompisar!
Emelie's liv | |
Upp