En ledig lördag

Åh så underbart! Äntligen ledig efter att ha jobbat nio dagar på rak och gått upp vid fem sex dagar i rak. Bra kämpat av mig tycker jag och nu har jag tre välförtjänta lediga dagar framför mig! Idag vakna jag vid nio, fortfarande trött men mer utvilad och gick upp och gjorde bananpannkakor till frukost och en kopp kaffe att dricka på det. Med oatly ikaffe i såklart.
(bilden är en gif)
Inga spikade planer för dagen, tagit en väldigt lugn morgon men tänkte snart försöka pallra mig ner till gymmet. Min säng känns bara väldigt lockande att stanna kvar i just nu, hehe. Men så brukar det vara, alltid svårt att komma igång med träningen efter ett litet uppehåll.
Kanske träffar Isa ikväll och sätter oss på någon mysig bar. Pappa ska kanske ha grabbkväll här hemma, vet inte om jag har energin att ha feministiska debatter med femtioplussare denna kväll. Jokes aside, de är goa snubbar men slutar flera gånger med att jag hamnar i debatt med någon av dem, hehe...
Hoppas ni alla får en underbar lördag! Berätta gärna om era planer, vill veta!
 
Emelie's liv | |
#1 - - Sandra Rosén Dahlgren:

Härligt med ledighet! Gillar bokomslaget verkar intressant! Är den bra? :)

Svar: Verkligen! Ja tycker om den så mycket! Bodil Malmsten skrev så fantastiskt vackert!! Så om du gillar poesi så kommer du gilla den :)
Emelie Westlander

#2 - - Sandra Rosén Dahlgren:

Svar: Ja jag gillar poesi så får nog ta och kolla in den boken :), tack för tipset :)!

Upp