Åtta bilder från min onsdag

I onsdags var det riktigt busväder här i Stockholm. Regnet forsade ner hela dagen utan uppehåll. Det var det i alla fall två filurer som uppskatta, spännande med vattendropparna förstår ni.
Denna klänning jag inte använt på typ nästan två år?? (Varför, den är fett fin ju!) fick åka på och regnjackan såklart, var ju tvugnen att skydda mig mot regnet också.
Sen gick jag till jobbet. Fast inte för att jobba utan för att ta en fika!
Denna pingla är nämligen hemma i Stockholm denna vecka! Hon kände sig lite trött däremot och gömde sig bakom kaffekoppen.
Kom på lite för sent att fota min fika. Men åt en ostfralla och drack en havrecappuccino till det.
Efter fikastunden skyndade vi bort i regnet till Monki och provade kläder. Jag hittade jackan jag haft ögonen på sen den lanserades och köpte även en fin byxdress (pga bästa plagget!!) och rosa flufftröjan jag nämnde i detta inlägg.
Sen kände Sofia sig lite spontan och bokade en sista minuten tid för att ta hål i öronen. Jag är egentligen lite sugen på att ta ett hål till men avvaktade med det denna gång.
Sen satte vi oss i mood gallerian och snickesnacka lite mer innan vi båda behövde röra oss hemåt. Blev många bilder på Sofia nu, men kolla gulli!!
Emelie's liv | |
Upp