Anteckningar ur min mobil

Både Flora och Sandra gjorde inlägg förra veckan med anteckningar ur deras mobiler. Tyckte det var en rolig idé så idag tänkte jag göra samma sak! Här kommer en inblick i mina mobilanteckningar från detta år.
 
V: Årets första anteckning var tydligen sims relaterat... Jaja det är väl en sån där typisk bra sak att göra en dag när en är bakis. Eller jag första minus en dagboksanteckning då.
 
H: Skulle göra om min skrivbordshörna och behövde köpa färg till skrivbordsskivan. Fick instruktioner av pappa och skrev ner vilken färg jag skulle köpa.
 
 
V: Blev så ledsen när jag kom förbi denna anteckning. Kommer inte ihåg vad som triggade igång mig vid detta tillfälle. Men f*n vad det suger att vara så himla lättriggad känslomässigt.
 
H: Juste! Kommer ihåg att när Isa och jag hade någon feedback date och hon tyckte jag skulle försöka använda mig av lite mer "klickvänliga" rubriker (eller klickvönliga som jag råka skriva här, haha) och kom ihåg då att jag tänkte skriva om tillfället någon vecka innan när min läkare formulerade sig lite för klumpigt när jag skulle få provsvar på min MR och jag under ett par minuter trodde jag satt där och fick min dödsdom. Men sen dagen när jag satte mig ner för att skriva detta så skedde terrordådet på Drottninggatan och då kändes det så opassande att publicera ett sådant inlägg och efter det så glömde jag bort det. Något ni skulle tycka vara intressant att läsa om nu ett par månader senare? (läkarbesöket alltså)
 
 
V: Jobbade som barnvakt på ett bröllop i våras som ni kanske minns och fick då äta en så himla god vegoburgare på middagen dagen innan bröllopet!! Blev därför tvungen att anteckna ner vad det var på för att eventuellt återskapa denna någon gång!
 
H: Anteckningar med idéer om mat, aktiviteter etc till min tjugo års brunch jag hade i juni.
 
 
V: När Solina levererade en fett bra "raggningsreplik" hon körde med en kille hon var på date med. Och ja hon fick hångla.
 
H: Sara la upp en drink med prosecco och smultron som lät god så jag skrev ner lite fler ingredienser för at "utveckla den". Blev aldrig av att jag gjorde den dock för hittade aldrig tillräckligt med smultron. Däremot gjorde jag ju denna supermumsiga alkoholfria drink!
 
 
V: När mamma och jag var och åt afternoon tea på hennes födelsedag så hade de så himla god hallonsylt till sconsen, så jag skev ner ingredienserna från syltburken för att kunna göra den själv någon gång.
 
H: En reminder om lite vad som ska göras när jag öppnar på jobbet.
 
 
V: Skev om Veronica Maggios låt sjuton år till min syster som jag nämnde. Här får ni ett litet smakprov på texten.
 
H: Någon cover version som jag tyckte om.
 
 
V: Isa skrev en så himla vettig sak i detta inlägg som jag relaterade så till! Så jag screenshotta och spara ner för att kunna gå tillbaka och läsa när jag behöver en reminder.
 
H: En lista när serier jag följer kommer ut. Serier jag följer på tv (som Vår tid är nu och Syrror och min och mammas guilty pleasure serie Au pair i Australien och Svenska Hollywood fruar är däremot inte inkluderade i listan.)
 
PS! Blogg.se har dragit igång blogg.se priset 2017, skulle bli så himlans glad om jag blev nominerad!! Här kan ni nominera mig.
Emelie's liv, Listor | |
Upp