Kulturtisdag : Stranger things säsong två

Att säsong två av stranger things kom ut i fredags kan knappast någon ha missat. Och att jag är serienördarnas serienörd tror jag inte heller någon har missat vid det här laget, så kommer nog inte som någon överraskning att jag såg klart hela andra säsongen under helgen... Har du inte sett klart hela säsongen än så får du skippa detta inlägg, har du inte sett första säsongen heller så gör du det omedelebums, okej
Kärngänget är tillbaka och Will lider av PTSD, eller är det verkligen flashbacks han ser? Eller blickar han egentligen in i framtiden? Det är vad gänget försöker lista ut, men nu utan Elven, Mike har däremot inte än gett upp hoppet om att hon fortfarande är vid liv.
Jonathan och Nancy återförenas ännu en gång för att försöka rädda Hawkins från the upside down. Om vi trodde att Eleven hade lyckats stänga porten dit så trodde vi fel.
Ännu en anledning till att älska Stranger Things är Joe Keery eller ja Steve som han heter i serien. För hallå, HUR DREAMY är han inte
 
Trailern för andra säsongen ser ni här. Happ, nu är det bara att vänta typ ett år på tredje säsongen då... Förhoppningsvis kortare om vi har tur eftersom att den redan spelas in och även en fjärde säsong är planerad. HURRA!!