Vad jag gjorde min lediga tisdag

Varje tisdag är jag ledig från jobbet. Här får ni några bilder från hur dagen spenderades.
Startade morgonen med lyxfrulle, varmchoklad (på havremjölk), apelsinjuice, croissant med ost (som jag la in mackgrillen!) och passade även på att varma min pain au chocolat så chokladen inuti smälte lite, yum!!
Snön har kommit även till Stockholm nu, tror jag inte undgått någon. Medan snapshat stories och instagram flödet fylldes av glada texter till snön kände jag mig lite mer bitter kring att den bestämt sig för att komma nu, även om en bild fick komma upp i mitt flöde också. Men men, den lär försvinna lika fort som den kom, det ska bli närmare tio grader senare i veckan.
Någon var spänd och exalterad över snön i alla fall...
Lite kattgos fick det bli också. Bästa medicinen när en inte mår bra. Har mått illa, varit yr och haft huvudvärk hela dagen. Svimmade nästan i hissen på vägen till tvättstugan och somnade i en timme på eftermiddagen. Så olikt mig! Visst att jag kan ta en kort tupplur när jag gått upp fem för att jobba, men inte när jag är ledig och sovit nio timmar. Fattar inte vad som händer, är inte sjuk, för har inte haft feber och såhär har det varit i en månad nu. Järntillskott har inte hjälpt så tror det är dags att ringa farbror doktor och boka en tid och ta lite prover. Så himla jobbigt det här med att inte känna igen sin kropp.
Under min nap hade det plingat på dörren, trodde först jag drömt eller att det var lillsyrrans pojkvän som kommit. Men sen såg jag att det hängde en påse innehållandes glossybox på dörren! Då blev jag genast lite gladare! Var deras jul limited edition box fylld med härligheter! Får gå igenom mer exakt vad senare, tänker att jag slår ihop det med den "vanliga" boxen sen!
Tog mig även en dusch och gjorde ansiktsmask efter det. Var tredje till var fjärde tvätt använder jag silverbalsam istället för mitt vanliga balsam och inpackning. Masserar in i hela håret, även hårbotten och låter det verka ett par minuter. Tycker Kevin Murphys är helt klart bäst!
Dagen avslutades med saffransbulle och glögg framför hela Sverige bakar. Mysigt!
Emelie's liv | |
Upp