Urban gloss produkterna och vad jag tyckte

Då tänkte jag att det var dags för mig att berätta lite om vad jag tyckt om produkterna från urban gloss som jag vann för ett par veckor sen! Obs, gäller att komma ihåg att alla hudtyper reagerar olika på alla olika produkter och mina åsikter är givetvis baserat på hur de funkar för mig (har den klassiska blandhyn som är lite mer åt det feta hållet men som blir torrare nu under den kalla säsongen.)
Vi börjar med min favorit! Ansiktsmasken. En form av lermask som återfuktar och rengör hyn samt ger lyster. Skulle säga att den är mer återfuktande än rengörande men lyster, det ger den! Märkte till och med mamma som jag skrev om i detta inlägg.
Next up sminkborttagningen! Älskar sminkborttagningar i foam format!! Doftar supergott och känns som den verkligen rengör min hy skonsamt! Hyn känns inte sådär stram som den kan göra ibland efteråt utan som även rengöringen faktiskt verkligen hjälper till att återfukta också. Att den motverkar porer kan jag dock inte hålla med om och det kanske inte blir en produkt jag kommer beställa i framtiden då jag har en ansiktsrengöring som jag redan trivs väldigt bra med (se här)
Sen har vi super serum! Den är perfekt för en extra fuktboost under dagkrämen men för mig personligen tillför den inte så mycket mer än så.
Sen har vi 24h Glow. En kräm som ska fungera som både dag och nattkräm. För mig som har hy åt lite fetare hållet så använder jag den bara då och då som dagkräm när jag känner att den behöver lite extra fukt men annars använder jag den endast på kvällen. Mjukgör hyn fint och känns lugnande.
Sist men inte minst har vi multi balm. Faktiskt den produkt jag var mest spänd på då jag ständigt är på jakt efter ett riktigt bra läppbalsam. Mitt första intryck var lite besvikelse då jag tyckte den kändes för fet och som den bra la sig som en hinna över mina läppar utan att liksom gå in och återfukta dem ordentligt. MEN nu när jag använt den ett tag har jag börjat gilla den allt mer! Kanske mina läppar bara behövde vänja sig? Nu åker den alltid med i väskan för att jag ska kunna återfukta läpparna när det behövs. Märker också att jag inte behöver göra det lika ofta längre vilket är positivt, känns liksom som den verkligen också mjukgör i längden och inte bara i stunden till skillnad från många andra läppbalsam.
 
Så på det stora hela tycker jag om produkterna och kan absolut rekommendera dem! Skulle jag själv köpa någon av dem efter dessa tar slut skulle det i sådana fall bli ansiktsmasken och/eller multi balm. Har någon av er testat någon produkt från urban gloss? Vad tyckte ni?
 
Läs även intervjun Modette gjorde med mig för dryga två veckor sen. Ni hittar den HÄR.
 
Skönhet, Tips | skönhets tips, urbangloss | |
#1 - - Jeanette:

Intressant, jag har varit nyfiken på produkterna ett tag nu.

Svar: Tycker absolut de är värda att testa :)
Emelie Westlander

Upp