Restaurang och teaterkväll en onsdag

I onsdags hade vi bokat bord på Frippes! Jag, systern min och kusinerna hade bord där med mormor innan vi skulle på teater på Dramaten.
En dryg timme fick vi vänta på maten (trots att mormor förbeställt maten ett par dagar innan?), fullsatt restaurang denna kväll förvisso men men. Vår vegorätt var inte riktigt något att hurra över. Tillbehören var goda men var så lite av det så det var mer som en dekor än tillbehör om ni frågar mig, men såsen och gnocchin nja... Ingen höjdarrätt, skulle inte vilja gå dit och äta den igen i alla fall. Men min syster hälsar att deras moules frittes var väldigt god!
Efter maten var uppäten och notan betald så förflyttade vi oss till våra platser. Vi hade bokat på rad fyra men de hade tagit bort de två första raderna, så vi hamnade riktigt långt fram.
Sufflören såg vi förresten om någon undra. Vi fick skratta en del! En pjäs jag kan rekommendera vidare till er, men Andreas som har skapat och skådespelar i pjäsen har bara tre föreställningar per halvår så ni får tålas till tvåtusenarton helt enkelt då vi såg den sista visningen!
När pjäsen var slut så hoppade vi alla på tunnelbanan och åkte hem igen. Men en mysig kväll, det vart det allt!
 
Emelie's liv | |
Upp